Dzięki za trop z backupem- sprawdzę
Mój mąż miał zrobić backup przed przenosinami
Sent from my K6000 Plus using Tapatalk
Dzięki za trop z backupem- sprawdzę
Mój mąż miał zrobić backup przed przenosinami
Sent from my K6000 Plus using Tapatalk
Muuuuuuuli
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
U mnie rano wolno chodzi, codziennie. Ale np dziś włączyłam później i tylko chwilę działało wolno, posta dodac nie chciało. a teraz juz ok. Database error pojawił mi sie od czasu zmainy 2 razy, też w godzinach porannych.
Edit: niniejszy post dodawał sie długo. I okienko wyskakwiało i pytało, czy chce opuścic tę stronę.
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
To ja napiszę jeszcze raz wyraźnie, o co mi chodzi. Uważam, że powinnismy dopuścić do aministrowania forum kogoś, kto będzie z jednej strony bardziej dyspozycyjny czasowo, z drugiej strony będzie się bardziej znał na kwestiach informatycznych. W obecnej sytuacji każda sytuacja taka jak ta obecna generuje straszny problem, bo my piszemy do sakahet, sakahet uzgadnia z mężem, czas mija, różne osoby oferują swoją pomoc, ale jest to dorywcze i wymaga każdorazowego przekazywania im dostępu, czas mija, i tak w kółko. No nie może tak być, jeśli to ma sprawnie działać!
To super, że zulam i Alassea mają uprawnienia admina, ale z tego, co rozumiem, one też nie ogarniają kwestii back-upów, serwerów i innych tego tyou rzeczy, i trudno oczekiwac, żeby nagle się tego nauczyły. Moja konstruktywnna propozycja jest taka:
1) albo znajdziemy w naszym gronie zaufaną forumkę, która zna się choć trochę na kwestiach informatycznych i zostanie 'adminem pomocniczym' od kwestii technicznych na forum;
2) albo znajdziemy kogoś, kto za jakąś sensowną sumę ogarnie to komercyjnie. Na stawkę zupełnie komercyjną chyba nas nie stać, ale może jakiś mąż/ znajomy/ przyjaciółka?
Jesli macie inne propozycje, ja się nie upieram, ale na razie nie widze tego inaczej.
Jak już sformalizujemy się jako stowarzyszenie, ktoś taki (tzn. forumka z opcji nr 1) może wejść do zarządu, ale na razie musimy polegać na ustaleniach nieformalnych.
Serio zulam i alassea już mają takie uprawnienia? Ale naprawdę?? W końcu!!!Bo była o tym mowa i prośby, ale umknęło mi, żeby już się zadziało... w wątkach o zmianach nie znalazłam takich info..
Co do zmiany admina, pisałam to samo miesiąc temu.............................