Pokaż wyniki od 1 do 20 z 225

Wątek: Szybkosc forum/problemy techniczne

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Dzięki za trop z backupem- sprawdzę

Mój mąż miał zrobić backup przed przenosinami

Sent from my K6000 Plus using Tapatalk

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Muuuuuuuli
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustomanka Awatar pasquda
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

U mnie rano wolno chodzi, codziennie. Ale np dziś włączyłam później i tylko chwilę działało wolno, posta dodac nie chciało. a teraz juz ok. Database error pojawił mi sie od czasu zmainy 2 razy, też w godzinach porannych.
    Edit: niniejszy post dodawał sie długo. I okienko wyskakwiało i pytało, czy chce opuścic tę stronę.
    Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
    M1 X 2007, M2 V 2016

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Forum zawiesza się znów bardzo.
    Znów kłopoty takie jak na początku, nawet do minuty trwa wyświetlenie jednej strony, strasznie długo :/
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul Zobacz posta
    Forum zawiesza się znów bardzo.
    Znów kłopoty takie jak na początku, nawet do minuty trwa wyświetlenie jednej strony, strasznie długo :/
    miałam właśnie to samo pisać
    Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

To ja napiszę jeszcze raz wyraźnie, o co mi chodzi. Uważam, że powinnismy dopuścić do aministrowania forum kogoś, kto będzie z jednej strony bardziej dyspozycyjny czasowo, z drugiej strony będzie się bardziej znał na kwestiach informatycznych. W obecnej sytuacji każda sytuacja taka jak ta obecna generuje straszny problem, bo my piszemy do sakahet, sakahet uzgadnia z mężem, czas mija, różne osoby oferują swoją pomoc, ale jest to dorywcze i wymaga każdorazowego przekazywania im dostępu, czas mija, i tak w kółko. No nie może tak być, jeśli to ma sprawnie działać!

To super, że zulam i Alassea mają uprawnienia admina, ale z tego, co rozumiem, one też nie ogarniają kwestii back-upów, serwerów i innych tego tyou rzeczy, i trudno oczekiwac, żeby nagle się tego nauczyły. Moja konstruktywnna propozycja jest taka:

1) albo znajdziemy w naszym gronie zaufaną forumkę, która zna się choć trochę na kwestiach informatycznych i zostanie 'adminem pomocniczym' od kwestii technicznych na forum;
    2) albo znajdziemy kogoś, kto za jakąś sensowną sumę ogarnie to komercyjnie. Na stawkę zupełnie komercyjną chyba nas nie stać, ale może jakiś mąż/ znajomy/ przyjaciółka?

Jesli macie inne propozycje, ja się nie upieram, ale na razie nie widze tego inaczej.

Jak już sformalizujemy się jako stowarzyszenie, ktoś taki (tzn. forumka z opcji nr 1) może wejść do zarządu, ale na razie musimy polegać na ustaleniach nieformalnych.

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Serio zulam i alassea już mają takie uprawnienia? Ale naprawdę?? W końcu!!! Bo była o tym mowa i prośby, ale umknęło mi, żeby już się zadziało... w wątkach o zmianach nie znalazłam takich info..

Co do zmiany admina, pisałam to samo miesiąc temu.............................
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018