dla mnie cube zakard miekki, ciepły. Nb nosiłam nawet w zwykłej "bawełnie obrusowej-splot prosty" tylko chwilę... da się jakby co...![]()
dla mnie cube zakard miekki, ciepły. Nb nosiłam nawet w zwykłej "bawełnie obrusowej-splot prosty" tylko chwilę... da się jakby co...![]()
murmle, dziękiZ tymi ramionami to pamiętam, zę dobrze mi leżało zakładkowe, nawet się dziwiłam, że w wielu miejscach proste ramię większość zachwala, ale jak teraz spróbowałam kólka Andzi to proste mi się łatwo rozkładało, więc pozostanę przy prostym. Dziekuję za wszystkie rady praktyczne, zapisałam je by nie zapomnieć w czasie nakładania chusty
mru, dziękuję ale len mnie nigdy nie pociągał szczególnie, a fiolet jest chyba na końcu listy - noszę teraz w Metro Didymosa i monochrom oraz szarości sa na pierwszym miejscu
krówko, "cube żakard miękki" oznacza, ze każdy cube? Czy były różne cube? Naprowadź mnie plsJa chyba nie zarysykuję z samoróbką, nie mam doświadczenia więc nie rozpoznam, czy jest dobrze uszyta, więc wolę bezpieczne rozwiązanie i chustę szytą firmowo.
A 2007, M 2009, Z 2010, A 2011, H 2017, P 2019
mam cube oryginalny z LF miętowy od początku od nb. Trzymam w domu i chucham i dmucham na nie... Wole takie niz zwykłą sk, bo jest jak dla mnie róznica na plus zakard...
Z wełną i lnem nie testowałam... ani z jedwabiem... nie znam sie na tym az tak.
Dostałam kólka poscielowe i nosiłam w nich krótko, poszły dalej w swiat pozyczek. Mam jeszcze pancerne kólka i powoli je próbuje ale to dopiero teraz. Mam je jako "robocze" w samochodzie... do przedszkola.
Ostatnio edytowane przez krówka ; 22-09-2017 o 19:28