Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Firmy

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Alassea

Domyślnie

Dla mnie osobiście nie liczy się firma, ale konkretna chusta. Bo miałam w rękach argusy i inne chusty za tysiące, które nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia. Kocham za to niezmiennie kilka starych didków czy natek.
    Może zastanów się, jaki masz budżet, jakie wzory / kolory ci się podobają i tak szukaj? I może wtedy z czasem dojdziesz do wniosku, że w większości podobają ci się chusty jednej firmy?
    Cypisek - [maj 2012], Żabka - [czerwiec 2015]
    Żona, matka, Certyfikowana Doula, Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, CDL

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

O, to prawda. No i też - czy liczy się dla Ciebie raczej wygląd, czy raczej jakosć nsozenia? Bo na przykład natkowa grecja, to jest moim zdaniem megamega wygodna chusta, rewelacyjnie nosi i jest mieciutka, chociaż wyglądem nie powala.
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Chustopaleozoik Awatar zulam

Domyślnie

Z polskich i budżetowych fajnie teraz tka lenny Lamb. No i polskie ręczne chusty też są super.

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Isolt Zobacz posta
    O, to prawda. No i też - czy liczy się dla Ciebie raczej wygląd, czy raczej jakosć nsozenia? Bo na przykład natkowa grecja, to jest moim zdaniem megamega wygodna chusta, rewelacyjnie nosi i jest mieciutka, chociaż wyglądem nie powala.
    dałabym ci reputa gdyby się dało. Kocham grecję, zwłaszcza wełnianą
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

a wełnianej niestety nie macałam
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Isolt Zobacz posta
    a wełnianej niestety nie macałam
    twoja strata! Miałam obie, obydwie super, ale ta z wełną to dopiero jest cudna! W porównaniu do wełnianej bawełniana się chowa
    Kup sobie dla trzeciego dziecka, choć teraz spokojnie i drugie dziecko poniesie
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

Gdyby ktoś sprzedawał, to bym kupiła chociaż trochę strach, że po latach się sfilcowala i ktoś to zatai
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

Chustoholiczka Awatar Ola D.
    Miejscowość
    Krosno <3

Domyślnie

W Polsce teraz chyba LL.Naprawdę cuda tkają za względnie przyzwoite pieniądze. Ja mam od nich żakardowe "kolory życia" i tkaną serduszkowo "Little love orchideę". Obie to bardzo nośne bawełny, dają radę nosić mojego pięciolatka, trzylatka i dwulatki właściwie w nich nie czuję. Kolorki to raczej starszakowa chusta. Mięciutka i łatwo się dociągająca, ale czepliwa, bawełniana Little Love nada się śmiało na cały okres noszenia. Jest mięciusieńka jak kocyk, mota się sama i dobrze nosi ciężary. Na zdjęciach obie w akcji z synem ważącym ok. 17kg

A dla maluszka miałam Natibaby Grecję z wełną. Straszne brzydactwo i upierdliwie się ją pierze w rękach, ale to moja chustowa miłość po grób. Cudownie tuliła noworodka i genialnie nosi starszaki.
    Mama dwóch Aniołków (+12. 2010 i +11.2018), Andrzejka (03.2012), Julka (04.2014), Martusi (09.2015), Karolka (10.2019) i Helenki (03. 2021)
    :

Uprawnienia umieszczania postów