Same wózki dziś rano... rozglądałam się (zamiast cudne żagle podziwiać) szukając jakiegoś chuścioszka i mężowi kazałami nic
a może ktoś był/jest?
niestety nie, a bardzo bym chciała
kilka razy byłam za czasów studenckich, super sprawa...
pozdrów moje ukochane żaglóweczki i żaglowce, powiedz im ze tęsknię i jak tylko młody ciut podrośnie to się wypuścimy znowu na morze![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
ja się wybieram ale ze starszakiem więc raczej bez chusty.
A byliśmy i owszem i w chuscie, naszej niebieskiej Nati. Widziałam też jakiegoś tatusia w ergo, mamę w MT i jedną w czerwonej chuście bebeluluI jedno wisiadło przodem do świata
![]()
Tatuś miał niebieskie nosidło i był obcojęzycznyWyglądał jak prawdziwa matka-polka: jedno dziecko na brzuchu, składana spacerówka w ręku i dwoje dzieci biegnących przed nim.
![]()
Też byłam i widziałam jedną babkę w jakims brązowym elastyku przodem do świata, moltum ludzi ale fajnie
![]()
Byliśmy z mężem i chłopcami. Mąż nosił w eibe, a ja w krótkiej niebieskiej wiązance z frędzlami. Widziałam tylko jedno wisiadło.
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
Mama w MT to mogłam być jaByliśmy w niedzielę. Beżowo- brązowe MT na plecach
Ja widziałam: mamę z mężem i dwójką dzieci w akcji motania z przodu Storcha Anki, drugą mamę w czymś niebieskim pasiastym z przodu (chyba Nati Fale Dunaju, ale głowy nie dam, bo nigdy tej chusty nie widziałam na żywo), oraz trzecią mamę w czymś niebieskim, gładkim, zawiązanym w 2X. Nie mam pojęcia, co to była za chusta. Zważywszy, że powyżej parę osób przyznało się do niebieskości, możliwe, że którąś z was widziałam![]()
Słuchajcie, to może wrzućmy gdzieś fotki.
Dzieci w chustach i ergonomikach na tle gigantycznych żaglowców wyglądają naprawdę impomująco))
Fajne fotki nam powychodziły!
od razu oceńcie, czy dobrze młodzież zapakowana, bo ja wciąż oglądam i sie zastanwiam, a niby to takie proste...ech[/QUOTE]
Jak na mój gust i pojecie to nóżki powinny być wyżej.
Zawsze nóżki wyżej niż pupa, w manduczce też)
My byliśmy na zlocie w niedzielę. Nosiliśmy się w MT (made by me. Widzieliśmy 2 chusty (jedna podobna do nati gobi i druga jakaś zielona
), jakieś wisiadło
, no i maaaasęęę wózków.
Z 2008, M 2010, M 2018
Jak na mój gust i pojecie to nóżki powinny być wyżej.
Zawsze nóżki wyżej niż pupa, w manduczce też)[/QUOTE]
no właśnie - niby wiemy, ale
tym bardziej, ze młody rosnie i powoli juz mu te gacie z manduki robia sie przyciasne...takie mam wrazenie
Fotki proszę
![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
Plecaczki ekstra, szacuneczek!
No i fajna fodka przy siedowie,
My byliśmy w sobotę, koszmar, gęsto i często, siedow oblężony, buuuu....
Wstawiajcie foteczki dziewczyny, miło popatrzeć na fotkach, skoro się w realu nie spotkało nikogo![]()