Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Pieluszki Tiny Tush Elite One Size Pocket

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    wykończenie w TT bardzo mi się podoba, dużo lepsze niż w BG czy PD.
    jak dostalam pierwsza PD to sie zastanawialam, czy to nie jakis odrzut z tasmy... mowienie o wykonczeniu w tym przypadku to chyba troche na wyrost jest co nie zmiania faktu, ze to jedne z moich faworytow pieluchowych. zeby mialy jeszcze takie napy jak TT - chyba najlepsze, najlepiej trzymajace jakie znam. i wykonczenie TT - tez jedno z najlepszych. ciekawe czemu w UK bez wkladek je sprzedaja?
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

mamru
    Guest

Domyślnie

jak to bez wkładek? ja kupiłam z dwoma. A jeśli chodzi o PD to absolutnie się z Tobą zgadzam. Byłam "delikatnie" rozczarowana jak zobaczyłam to "wykończenie" zważywszy na fakt, że jest to jednak droższa (na pewno droższa od BG, TT i Wonderoo) pieluszka typu pocket...

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

w Anglii do kupienia bez. w Stanach zdaje sie tez - bo pamietam, ze ktos (kobra chyba) pisala, ze jest lekko rozczarowana - fajna pielucha, ale wkladek niet...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów