Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Pieluszki Tiny Tush Elite One Size Pocket

Widok wątkowy

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

wieksza i szersza od BG? mnie sie wydaje, ze na odwrot, ale nie moge w tej chwili sprawdzic, bo pieluchy wiruja w pralce tyle tylko, ze ja mam taka na napy, nie na rzep. i moje byly bez wkladek - ja wkladam do nich wkladki z BG wlasnie - i jak zapinam pieluche na ostatni nap na dlugosc (nastepny rozmiar to juz bez napow) to wkladke z BG musze spiac na najmniejszy rozmiar, inaczej jest za wielka. dlatego mi sie wydaje, ze moja TT jest mniejsza - sprawdze za chwile.

to sa jedne z moich ulubionych kieszonek - bardzo zgrabne, ten najmniejszy rozmiar jest naprawde malutki. wkladke sie troche trudniej wklada niz np. w PD, ale to przez rozmiar, wiec wybaczam podoba mi sie wykonczenie, nie ma sily, zeby wkladka wylazla gora.

EDIT: odwirowane. przod maja troszke wiekszy - szerszy i dluzszy niz BG; sa tez odrobinke dluzsze, za to wezsze w kroku niz BG. inaczej leza na pupie, to na pewno - BG maly musi miec najwiekszy rozmiar zalozony, w TT - ciagle moge troszke zmiejszyc dlugosc (o jeden nap dokladnie). mysle, ze to przez ta waskosc wydaja sie duzo zgrabniejsze niz BG...
    Ostatnio edytowane przez natala ; 27-06-2009 o 00:53
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów