Na początku mi przeszkadzały te ogony, szczególnie zimą, wystawały spod kurtki i nie wiadomo było co to wystaje.
Teraz się nimi puszęa jak mi starsza córka pomaga zrobić węzeł, to specjalnie mi artystyczny ogon formuje
![]()
Na początku mi przeszkadzały te ogony, szczególnie zimą, wystawały spod kurtki i nie wiadomo było co to wystaje.
Teraz się nimi puszęa jak mi starsza córka pomaga zrobić węzeł, to specjalnie mi artystyczny ogon formuje
![]()
Mnie sie podobaja ogony. Ale jak masz za długi, to faktycznie ciachnij ze 20 cm. Chyba nagle nie zrobi sie za mała![]()
nic nowego nie powiem bo mnie długie ogony tez się podobają a do tego sa przydatne, w kółkowej zarzucam na główkę jak zbyt wieje albo okrywam nóżki jak zbyt "głupio" dzieciaka na dwór ubiorę, w wiązance to przydaje się u lekarza, no i fajna zabawa w akuku jest...coś bym tam jeszcze powymyślała![]()
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012
Ja mam patent taki osobisty na ogony: biorę najpierw jeden na samym końcu i go sobie podkładam pod supeł, potem drugi tak samo i wychodzi taka fajowa draperia i węzła nie widać, bo schowany. No i wygodnie, jak trzeba przeszkody pokonać w postaci kałuży, kamienia, wysokiej trawy czy czego tam
a mi się przypomniało jak zachustowana w domciu poszłam sobie do ....wc..i zapomniałam o ogonie....a potem się dziwiłam co mi tam tak dynda mokrego
![]()
no cóż, człek się na błędach uczy![]()
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
Moj ogon raz wypil wode psu z miski, ale tez go lubie, na boczku sobie dynda i jest fajnie.
Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13
Ponieważ kocham ogony to nic z nimi nie robię. Dyndają sobie wokół mnie![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008