Teraz powstało Dreamy Slings. Na wstępie zaznaczyli że bedą HE. Na razie był jeden wypust. Ich chusty są Rady To Wear czyli nie trzeba ich prac przed motaniem. Sama jeszcze nie dotykałam ale podobno super mięciutkie od nowości i samomotajace.![]()
Kojottacos w tym jest
![]()
Marciula ma chustofirme? No, no... nie wiedzialam. Zaraz polukam. Ta zalinkowana to jakas niepodobajaca mi sie. Okinamowata za bardzo.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Polub sie, ja bojkotowalam ich jakos siedem lattroche ideolo, troche personalnie.
Ale od jakiegos czasu jestem (jakis miesiac, bym rzekla) i nie jest zle.
Ja zalozylam konto jeszcze w czasach, kiedy trzeba bylo miec zaproszenie od czlonka fejsa, jesli sie nie bylo na amerykanskiej uczelni, serioprzypadkiem kumpela przyjaznila sie z Amerykancem jakims i tak to poszlo.
A co do Cuddly Cat, wlasnie znalazlam stronke na fejsie, zaczlonkowilam sie, chusty sa przecudne wizualnie, a sklad.... duzo bourette silk uzywa, ktory byl w skladzie pamirow, posiada wlasciwosci wspomagajace skore, tzn nie tyle moze leczace odparzenia, ale cos kolo tego. Farbowane sa indywidualnie tez, jest sporo merino, jest tez konopie, len i inne mieszanki. Bardzo, bardzo ciekawe. Ciesze sie, ze Marciula sie odnalazla w takiej fajnej dzialalnosci.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014