Kenhuru Cudne! Mam fs![]()
Ostatnio edytowane przez majetta ; 13-02-2018 o 16:56
L. 12.2014, Przecinek 06.2017
Mamruniu, a napisz cos wiecej. Długość, cena
Mialam na testach Forma Navy (duuużo merino w składzie) i zachwyciłam się. A pierwszą (ktorąś Rok) mialam przyjemnosc zamotac jeszcze przed pierwszym wypustem ale maluch był wtedy jeszcze maciupkiem a chusta najgrubsza z dotykanych przeze mnie do tej pory wiec skupilam sie na tym by w ogole udalo mi sie go przytroczyca upal byl niemilosierny.
Poznalam Darie na jednym z lokalnych spotkań chustowych-świetna dziewczyna, przesympatyczna! Bardzo jej kibicuje![]()
Skarbie kenhuru to bardzo fajna chusta. Mięciutka, fajnie współpracująca ale i zwarta. W skladzie pralkopierne merino 17%. Wspaniale nosi, świetnie się dociąga. Zwarta i współpracująca. Wspaniale nosi. Rozmiar 5, ma 4.34
Z takich fajnych chust miałam jeszcze diamenty minako. Och jakie to były poduchy na ramionach. Gruba i zwarta. Przy dociaganiu bardzo wymagająca ale z każdym pociagnieciem czułam jak odejmuje ciężar. I przy tym te kolory. Miedziany z szarym no ach
I w ogóle ostatnio tyle się chust przewinęło przez dom w ramach akcji macankowych że co jedna to piękniejsza. O paprotki SS jakie to sa cudne chusty. Z tych które mam i uwielbiam to pop Ali Dover, Artipoppe Tweed Pepper Wrap z merino i lnem i Woven Wings Geo Dans La Prairie Wrap z bourette silk![]()