Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: niby "chustonoszenie"

Mieszany widok

Chustomanka Awatar madziuchna23
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Niestety zanim do Was trafiłam i czegoś się nauczyłam to w moim elastyku też tak zdarzyło mi się zamotać, ale powiem Wam szczerze, że było mi mega niewygodnie
    Małgosia 23.07.2004
    Piotruś 22.01.2009
    Michasia 26.10.2010
    Matylda 27.03.2012

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

z mojego doswiadczenia wynika, ze wiele osob zniecheca sie do chust wtedy wlasnie, gdy slysza, ze NIE MOZNA nosic przodem do swiata. male dzieci czesto jednak preferuja te pozycje w noszeniu i lubia byc przodem, byc moze dlatego wlasnie producenci promuja te pozycje, zeby zachecic do noszenia w chuscie i w ten sposob.

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna Zobacz posta
    z mojego doswiadczenia wynika, ze wiele osob zniecheca sie do chust wtedy wlasnie, gdy slysza, ze NIE MOZNA nosic przodem do swiata. male dzieci czesto jednak preferuja te pozycje w noszeniu i lubia byc przodem, byc moze dlatego wlasnie producenci promuja te pozycje, zeby zachecic do noszenia w chuscie i w ten sposob.
    Wiesz, wg mnie robią to żeby zarobić... Bo przekonywanie, że noszenie przodem do świata, to byłaby dodatkowa robota i pewnie wielu klientów mniej.
    Np. wybierasz między wisiadłem a jakimiś dwoma chustami. W reklamie jednego jest gadka, że nie wolno nosić przodem "ale przecież moja niunia tak bardzo lubi", a druga chusta daje taką możliwość i nic nie piszą o szkodliwości takiego noszenia, ew. żeby nie nosić tak za długo.
    Producent mówi i daje klientom, to czego chcą słuchać i co chcą kupić.
    A podejmowanie dodatkowego wysiłku związanego ze zgłębieniem tematu i rzetelnej informacji dla klienta, to już broszka producenta czy dystrybutora z prawdziwego zdarzenia, zaangażowanego w motanie nie tylko od strony materialnej. A takich troche przecież jest. Na szczęście.

Uprawnienia umieszczania postów