Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: wystraszyłam się dziś ;)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar dominika79
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asia1306 Zobacz posta
    Egzaminu gratuluję a reakcji się nie dziwię - miałam to samo.Stałam w takim dzieciowym sklepie a oni (czytaj rodzice) wybierali wisiadło. A ja, guła, patrzyłam i jakoś nie umiałam wybić im tego z głowy.
    a ja ostatnio w sklepie.. zrobiłam coś całkiem celowo...

Młoda mama szukała wisiadła.. były jakies drogie tylko (w okolicach 200zł) i ona poprosiła ekspedientkę o więcej informacji..ta wychwalała a ja coraz bardziej zastanawiałam sie co zrobic i nie ogłam sobie odmówić podeszłam do nich.. i spytałam głośno i wyraźnie - (oczywiscie uprzednio przeprosiłam za przerwanie ich rozmowy ) a macie jakies nosidła ergonomiczne? takie szerokie w kroku żeby dziecko nie wisiało tylko siedziało? czy tylko takie wąskie?? Pani stwierdziła, że ergonomicznych nie mają.. a widziałam ze pół minuty później Pani która oglądała nosidła podziękowała i powiedziała ze się jeszcze zastanowi.. szkoda że nie odwazyłam się podejśc tylko potem i co nieco jej powiedziec ale może choć dałam jej do myslenia..
    H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.

mojdom13.blogspot.com

http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe

---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominika79 Zobacz posta
    a ja ostatnio w sklepie.. zrobiłam coś całkiem celowo...
    ja też - w Ikea.. szłam z Frankiem za rękę i wybieraliśmy oświetlenie do dzieci pokoju zobaczyłam parę z jakimś womarem straszliwie wiszącym.. wiele nie myśląc - zapytałam syna - Majster chcesz do chusty? on na to - chce bo spać chcę - i myk na plecy małżeństwo z womarem podeszło i zapytało gdzie kupic taką chustę bo w nosidle im już ciężko a dziecko ma dopiero 3 miesiące a skoro ja z taką ochotą zakładam na siebie 3 latka to musi byc wygodnie

generalnie staram się nie wymuszać nawracania ale jak sytuacja ku temu odpowiednia a dziecko pod ręką to ......

Chustomanka Awatar basiaT
    Miejscowość
    Szczecin/Świnoujście

Domyślnie

najlepszą reklamą chust są chyba właśnie dzieciaki - przytulne stwory zwracające uwagę światu, że są osobnymi istotami, które interesują się otoczeniem zamiast tępo wpatrywać się w budkę wózka

nie krytykuję rodziców noszących w wisiadełkach - wiem natomiast (a kupiliśmy z rozpędu), że swojego dziecka w nim nosić nie będę (przerobię może na egro) a jak ktoś zapyta to przyślę go tutaj - na forum po informacje, wiedzę i pomoc
    Przyjaciele są rodziną, którą sami sobie wybieramy.

"Z
    abawki w stylu retro"
    "Na końcu tęczy"

Uprawnienia umieszczania postów