Pokaż wyniki od 1 do 20 z 48

Wątek: salsa z wisiadelkami

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin/Żary

Domyślnie

Jak tak można

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

szkoda mi słów

Chustofanka Awatar carolans
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ogladnelam do polowy.... biedne maluchy.I te matki myslace ze sa TRENDIIIIII
    DOBYTEK Danielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż

elbazetka
    Guest

Domyślnie

Tez nie dobrnelam do konca,fajne zajecia by to byly,jakby dzieciaczki byly w chustach,a te przodem do swiata,ktore zasnely-cos strasznego.No ale one to kochaja.

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

no dokładnie to samo myślałam-powinien byc nakaz, ze przyjść można tylko z chustą! zwłaszcza, ze patrzyłam na te mamy i one były na maxa skupione by dobrze kroki stawiać a dziecko było tylko trzymane za rekę jak już, ale żadna nie patrzyła na dziecko, Ono tylko wisiało i było potrząsane...koszmar...
    ja często tańczę z Lwem bo On jest rasowy tancerz i kocha muzykę. I On uwielbia patrzec na mnie jak tańczymy , usmiecha sie i całuje mnie i skacze sobie sam, ja Go tylko trzymam-tulę-zupełnie jak w chuście i tak to powinno wygladac, to jest frajda dla dziecka a nie zwisanie na trzęsawce

Chustofanka Awatar stonesik
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Pewnie zaraz na mnie naskoczycie , ale ja się uśmiałam. Myślałam zawsze , że tacy głupi ludzie nie istnieją. O Bosz... znowu się myliłam!

Chustomanka Awatar Anntenka
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

dziewczyny, ja przepraszam ale stanęłam sobie z boku i na chłodno spojrzałam na to wszystko...
    nazywacie te kobietki durnymi matkami a de facto one może nie mają zielonego pojęcia że robią swoim dzieciom krzywdę, ba! na pewno nie mają pojęcia bo gdyby miały pewnie nigdy by w ten sposób nie postępowały.
    a przecież postępują zgodnie z instrukcjami i zapewnieniami producentów nosideł że tak można! pewnie nigdy nie spotkały się z ulotką "nie noś dziecka przodem do świata".
    ja widzę to trochę inaczej.
    dla mnie te matki są poprostu ofiarami nierzetelnych i nieuczciwych koncernów które różne rzeczy twierdzą aby opchnąć nosidła. ale największymi ofiarami są niestety dzieci. przykre to
    szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
    TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy

Najgorzej jak się coś komuś wydaje

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Arrow

Cytat Zamieszczone przez anntenka Zobacz posta
    ...one może nie mają zielonego pojęcia że robią swoim dzieciom krzywdę, ba! na pewno nie mają pojęcia bo gdyby miały pewnie nigdy by w ten sposób nie postępowały.
    a przecież postępują zgodnie z instrukcjami i zapewnieniami producentów nosideł że tak można! pewnie nigdy nie spotkały się z ulotką "nie noś dziecka przodem do świata".
    ja widzę to trochę inaczej.
    dla mnie te matki są poprostu ofiarami nierzetelnych i nieuczciwych koncernów które różne rzeczy twierdzą aby opchnąć nosidła. ale największymi ofiarami są niestety dzieci. przykre to
    ja się zgadzam ALE

1.ktoś te zajęcia prowadzi jako specjalne dla matek z takimi małymi dziećmi - to jak ktoś się zabiera za takie rzeczy, to powinien mieć wiedzę o tym, co jest zdrowe dla dzieci, a co nie

2.to jest filmik z programu dla kobiet w ciąży robiony przez ludzi którzy przynajmniej teoretycznie powinni się znać na tym, co w punkcie 1

bo ze producenci wisiadeł robią interes to jedno, że właściciel tego klubu robi interes - to drugie, ale już program o czymś takim w tonie pochwalnym jak to suuper - to dla mnie jest przegięcie...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    ja się zgadzam ALE

1.ktoś te zajęcia prowadzi jako specjalne dla matek z takimi małymi dziećmi - to jak ktoś się zabiera za takie rzeczy, to powinien mieć wiedzę o tym, co jest zdrowe dla dzieci, a co nie

2.to jest filmik z programu dla kobiet w ciąży robiony przez ludzi którzy przynajmniej teoretycznie powinni się znać na tym, co w punkcie 1

bo ze producenci wisiadeł robią interes to jedno, że właściciel tego klubu robi interes - to drugie, ale już program o czymś takim w tonie pochwalnym jak to suuper - to dla mnie jest przegięcie...
    się podpiszę i dodam tyklo-stop bezrefleksyjności! nie trzeba eksperta by widzieć, ze dziecko wisi!

Uprawnienia umieszczania postów