Podnoszę nieco ceny poszczególnych pieluszek od 1 marca.
Wszystkie zamówienia złożone do końca lutego będą liczone według starego cennika.
Dziękujemy za śliczne pieluszki!!!
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
A czy kilka sztuk(4-5) podpasek moglabys teraz jeszcze uszyc ? Czy juz na wrzesien..?
Dam rade, bo 2 osoby się nie odzywają ... zakładam że zrezygnowały.
Mam nadzieję, że nam szyje się zamówienie aio+formowanki![]()
Do ferii czyli do 11go mam co robić. 11-17 lutego wyjeżdżamy, więc myślę że w tej chwili najszybciej 23-24 luty.
Witam, jaki jest teraz czas oczekiwania na ok.10par wkladek laktacyjnych z 2x bambusem? One sa plaskie,czy profilowane?
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
Ok,czyli jak nie ma tłumu, to poczekamy jeszcze,ze dwa miechy![]()
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
Ok. To z chęcią zobaczę te polskie i wpiszę się na listę
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
W 2014, K 2015, J-A 2017, E 2019 i M 2021
A czy jest szansa na trenerki/gatki jeszcze w czerwcu? Myślę o tym by spróbować gatki dla córki zamiast pieluchy, ale jeszcze nie jako wstęp do odpieluchowywania tylko alternatywa dla dziecka, które nie lubi zmiany pieluchy. To musiałyby być dwuwarstwowe pewnie z jakimś wkładem, kieszonką? Ma sens
?
Wysłane z mojego E6683 przy użyciu Tapatalka
Spoko, to wpisz mnie proszę w kolejkę. Ile myślisz sztuk dasz radę uszyć? Na próbę to tak z minimum 3 sztuki bym chętnie wzięła. Poczytam później co tam muszę wybrać do tego (kolor i wzór pulu pewnie?). I będę czekać na info od Ciebie.
Wysłane z mojego E6683 przy użyciu Tapatalka
Agis, czy możesz mnie wpisać w kolejkę na wrzesień? Chciałabym zamówić kilka rzeczy.
Na pewno otulacz pul dla nb, jakąś formowankę, worek pul, kilka podpasek, wkładek, wkładek laktacyjnych i myjki.
A czy otulacze wełniane OS + jest większe niż L? Czy równe?
Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka