-
Chustoholiczka
Podobno w beco tez mozna nosic noworodka, ale ja nigdy nie nosilabym w beco swojego noworodka, odradzalabym tez innym mamom. Bardzo jednak lubie beco, ale moja milosc do beco na szczescie nie stoi na drodze zdrowego myslenia. Widzialam na spotkaniach chustowych 4 tygodniowe maluchy w MT, w beco, ale ten widok jakos mnie nie przekonywal. Moja kolezanka, ktora bardzo lubie, ma 3 miesiecznego chlopca, ktorego nosi w ergo.... Pozyczylam jej moja chuste, ale jakos nie mogla sie przekonac. Jej synek jest duzym chlopcem, wazy tylko 2 kg mniej od mojego drobnego Orlinka, ale w tym ergo wyglada, za przeproszeniem, jak rozgnieciona zaba
Wyprobowalam juz 6 modeli nosidel ergonomicznych, w tych nosidlach dobrze nosi sie tylko na plecach, W MT z przodu moge nosic swojego synka, a w zandym nosidle z malym z przodu nie jest mi wygodnie. A wszystkie te nosidla sa sprzedawane jako do noszenia z przodu, na biodrze czy na plecach. Na biodrze dobrze bylo tylko w scootababy, ale to jest specyficzne nosidlo do noszenia na biodrze. Tyle moich dygresji, pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów