Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Dziwna kolejność postów?

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie Dziwna kolejność postów?

Nie wiem, czy ja cos mam nie tak albo nie umiem obsłużyć, ale np. w dziale Chusty i nosidła widzę, że jest nowy post, wchodzę i....mam wielki bajzel z postami, pierwszy jest z zeszłego roku (chodzi mi o date ostatniego postu oczywiście), następny z wczoraj, potem luty 2008, a potem marzec 2009, a tego którego nie przeczytałam to mogę szukać i szukać. Może to coś z ustawieniami? Dodam, że w innych działach jest ok.
    No i jeszcze same mi się odznaczają posty jako przeczytane jak wejdę w dany dział to widze nie przeczytane, potem czytam jeden i jak na nowo wchodze to już wygląda jakbym przeczytała wszystkie a tak nie jest.

Resztę próbuję opanowywać powolutku

Domyślnie

Na dole z lewej strony mozesz posortowac sama. Wczoraj zmienilismy standartowe sortowanie na takie jakie bylo poprzednio.
    Nie wiem dlaczego czasem nie dziala.

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 3oko Zobacz posta
    Na dole z lewej strony mozesz posortowac sama. Wczoraj zmienilismy standartowe sortowanie na takie jakie bylo poprzednio.
    Nie wiem dlaczego czasem nie dziala.
    Działa już prawie wszędzie!!! z wyjątkiem działu "różne chusty i nosidła"...
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    No i jeszcze same mi się odznaczają posty jako przeczytane jak wejdę w dany dział to widze nie przeczytane, potem czytam jeden i jak na nowo wchodze to już wygląda jakbym przeczytała wszystkie a tak nie jest.
    3oko, a z tym da się coś zrobić?

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Domyślnie

Byc moze sie da, na razie sie nie udalo

Uprawnienia umieszczania postów