mart - po prostu cudnie! ja tez uwielbiam czern - a wam bardzo do twarzy w tym kolorze. ta chusta jest niesamowicie szykowna - pieknie!!! gratuluje i zycze ci dalszego spelniania marzen![]()
mart - po prostu cudnie! ja tez uwielbiam czern - a wam bardzo do twarzy w tym kolorze. ta chusta jest niesamowicie szykowna - pieknie!!! gratuluje i zycze ci dalszego spelniania marzen![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo wam do twarzy w tej chuście.
mart ja tez tak mam. boje sie po prostu wklejac zdjecia rodzinne, a dzieci to juz w ogole. zwlaszcza, ze mam ladne dzieciZamieszczone przez mart
troszke straszku mam...
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
JA TEZ TAK MAMZamieszczone przez mart
![]()
To na tym forum po raz pierwszy zrobiłam krok do przodu, zreszta w kilku kwestiach kilka kroków.
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
agreścik, wiegielek - nic w tym złego, tak myślę.
moja mama przeżywa, że na zaproszeniach ślubnych mojego brata jest jej telefon domowy a nie tylko komórka. numer w domu rodzinnym był zastrzeżony od kiedy pamiętam. a adres to już w ogóle świętość...
a że czasy się trudne zrobiły to ja tych wrodznych przyzwyczajeń zmieniać nie będę![]()
![]()
w naszej-klasie np. mnie nie ma...
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Mart pięknie wyglądacie w nowej chuście
Franio 16.08.07
Janeczka 10.06.10