Pokaż wyniki od 1 do 20 z 180

Wątek: Punkty reputacji - wszystko, co wiemy, w poście #137 strona 7 (uzupełniane na bieżąco)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszczoła Zobacz posta
    Próbuję to zrozumieć, ale jestem za tępa. Widzę, że zielone są nawet osoby, które nie napisały ani jednego posta, i nie pojmuję tej reputacji.
    Nie żeby mi jakoś przeszkadzał mój fioletowy kwadracik, nawet wolę, żeby mi go nikt nie zamalowywał
    Ja tez tego rozkminic nie moge za nic. Moze rzeczywiście by tak za to się wziąc to by było do czegoś pomocne

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

a ja dalej tego nie widzę
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Aaa to ta gwiazdka
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Ja tez nie wiem, czy jestem tepa, czy daltonistka... Widze tylko zielone albo szare kwadraciki, zadnych fioletowych! Moze zle widze
    Sama tez jestem juz zielona, chociaz "nówka"... Nie wiem, komu mam dziekowac - i czy w ogole- ani ile mam, bo przekopalam moje ustawienia, profile itp. i za Chiny Ludowe nie znajduje najmniejszej informacji na ten temat...
    Poza tym, jest jeszcze jedna niewyjasniona kwestia (skoro juz tak zalezy nam na tej reputacji...): to, co sie pojawia po najechaniu na ten kwadracik. Sa rozne opcje, ja mam akurat, ze jestem "on distinguished road". Ktos cos wie na ten temat?

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez metis1 Zobacz posta
    Ja tez nie wiem, czy jestem tepa, czy daltonistka... Widze tylko zielone albo szare kwadraciki, zadnych fioletowych! Moze zle widze
    Sama tez jestem juz zielona, chociaz "nówka"... Nie wiem, komu mam dziekowac - i czy w ogole- ani ile mam, bo przekopalam moje ustawienia, profile itp. i za Chiny Ludowe nie znajduje najmniejszej informacji na ten temat...
    Poza tym, jest jeszcze jedna niewyjasniona kwestia (skoro juz tak zalezy nam na tej reputacji...): to, co sie pojawia po najechaniu na ten kwadracik. Sa rozne opcje, ja mam akurat, ze jestem "on distinguished road". Ktos cos wie na ten temat?
    Fioletowe kwadraty były w poprzedniej, zielonej wersji forum. Teraz zamiast nich są szare.

gdzie szukać swoich punktów

1) Kliknąć w Ustawienia (prawy górny róg strony_

2) Obejrzeć dokładnie główną stronę ustawień:

POZA TYM: Po kliknięciu na gwiazdkę (tę na dole postu, pod sygnaturą) przy swoim poście pojawia się informacja o własnej reputacji

Jeśli chodzi o to, co się widzi po najechaniu na kwadracik, to nie mam pojęcia (ale na wszystkich vbulletinowych forach, jakie oglądałam, teksty są takie same)
    edit: W sprawie tych napisów, które pojawiaja się po najechaniu na kwadracik, znalazłam info: w zależności od ilości punktów reputacji zmienia się napis po najechaniu na wskaźnik reputacji.
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 05-02-2010 o 10:57

Chusteryczka

Domyślnie

i zdaje się, że jest tak, że nowe forumki mają od razu zielone kwadraciki (tzn już za forum zielonego to się pojawiło)
    Live, Love, Enjoy Life! Always.

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

O! To duzo wyjasnia Dzieki.
    Juz tez doszlam do tego, ze po najechaniu na gwiazdke, pojawia sie ilosc punktow. Mam 10. To chyba na zachete...

Ale swoja droga, to troche bzdurny pomysl z ta reputacja.

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

A skąd wiadomo, kto nam dodał reputacji?? W ogóle to ze zdziwieniem dziś odkryłam, że mam jakieś punkty, wcześniej nawet nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje

Uprawnienia umieszczania postów