Kasiu dziękuję. Ale nie o to dalej mi chodziwidziałam że dałaś mi punkt i komentarz pod moim postem wyżej i przeczytałam
ale chodzi mi o to czy jest gdzieś jakas zakładka gdzie zobaczę wszystkie moje punkty i komentarze?
Kasiu dziękuję. Ale nie o to dalej mi chodziwidziałam że dałaś mi punkt i komentarz pod moim postem wyżej i przeczytałam
ale chodzi mi o to czy jest gdzieś jakas zakładka gdzie zobaczę wszystkie moje punkty i komentarze?
dziękuję Kochana! Dostępu nie mam, a szkoda, zaspokoiłabym swoją ciekawość![]()
mam ciekawskie pytanie: jak widać w ustawieniach ujemne punkty? Na czerwono? czy jest jakiś dopisek? czy jeszcze jakoś inaczej? (nie dopraszam się o przyznanie mi negatywów, ale czasem ktoś pisze, że dostał anonimowego negatywa i jestem ciekawa, skąd wie w takim razie, że to negatyw? śledzicie na bieżąco "stan konta" czy negatywy wyglądają inaczej niż dodatnie punkty?)
2 + 7 (2005-2018)
Karusku przy pozytywie jest taka zielona lampeczka/prostokącik jak te u Ciebie pod nickiem i statusem chustoguru,jak ktoś przyzna negatywa to ta lampka jest czerwona.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
ha ha , pierwszego czerwieńca dostałąm parę dni temu, więc już teraz wiem, po czym odróżnić negatywa![]()
to kolejne pytanie:
jest kilka osób z czerwonymi kropkami - ile punktów one przyznają? 0? czerwone punkty?![]()
2 + 7 (2005-2018)