Pokaż wyniki od 1 do 20 z 180

Wątek: Punkty reputacji - wszystko, co wiemy, w poście #137 strona 7 (uzupełniane na bieżąco)

Mieszany widok

mamru
    Guest

Domyślnie

Kasiu dziękuję. Ale nie o to dalej mi chodzi widziałam że dałaś mi punkt i komentarz pod moim postem wyżej i przeczytałam ale chodzi mi o to czy jest gdzieś jakas zakładka gdzie zobaczę wszystkie moje punkty i komentarze?

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Kasiu dziękuję. Ale nie o to dalej mi chodzi widziałam że dałaś mi punkt i komentarz pod moim postem wyżej i przeczytałam ale chodzi mi o to czy jest gdzieś jakas zakładka gdzie zobaczę wszystkie moje punkty i komentarze?
    Nie
    Chyba, że masz dostęp do panelu administracyjnego/moderatorskiego

mamru
    Guest

Domyślnie

dziękuję Kochana! Dostępu nie mam, a szkoda, zaspokoiłabym swoją ciekawość

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

mam ciekawskie pytanie: jak widać w ustawieniach ujemne punkty? Na czerwono? czy jest jakiś dopisek? czy jeszcze jakoś inaczej? (nie dopraszam się o przyznanie mi negatywów , ale czasem ktoś pisze, że dostał anonimowego negatywa i jestem ciekawa, skąd wie w takim razie, że to negatyw? śledzicie na bieżąco "stan konta" czy negatywy wyglądają inaczej niż dodatnie punkty?)
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

Karusku przy pozytywie jest taka zielona lampeczka/prostokącik jak te u Ciebie pod nickiem i statusem chustoguru,jak ktoś przyzna negatywa to ta lampka jest czerwona.
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zoana Zobacz posta
    Karusku przy pozytywie jest taka zielona lampeczka/prostokącik jak te u Ciebie pod nickiem i statusem chustoguru,jak ktoś przyzna negatywa to ta lampka jest czerwona.
    ... i ponoć nigdy nie ma dopisku, kto takiego czerwieńca przyznał...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

ha ha , pierwszego czerwieńca dostałąm parę dni temu, więc już teraz wiem, po czym odróżnić negatywa

to kolejne pytanie :
    jest kilka osób z czerwonymi kropkami - ile punktów one przyznają? 0? czerwone punkty?
    2 + 7 (2005-2018)

Uprawnienia umieszczania postów