a co się dzieje, jeśli wybierze się "nie zgadzam się" przyznając pkty reputacji?
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_maleństwa ; 07-05-2012 o 21:07 Powód: dodałam obrazek
A jak się najedzie na prostokącik to są ciekawe komentarzenp Meta będzie niedługo sławna (przecież już dawno jest
)
Z tego co zaobserwowałam to nie wszyscy z szarymi prostokątami są na minusie, bo kiedyś tego nie było, czyli starsi stażem użytkownicy są jakby poszkodowani(nowi dostają dychę na dzień dobry)
kto się bawi w dodawanie mi punktów?Pół godziny temu było 25, a teraz jest 31
edit: co oznacza czerwony kwadracik?
2 + 7 (2005-2018)
Czerwony kwadracik to punkty na minusieczyli poniżej zera
nie, jednak za tępa dziś jestem
no kwadracik zielony widzę, ale reszty niet
ale ciekawe to... szary i zielony kwadracik widziałam, czerwonego jeszcze nie...
próbowałam też zobaczyć u innych jak to wygląda i klikam na kwadraciki i nic nie widzę ;/
ciekawe czy komuś dodałam jakieś punkty nie wiedząc co robięmam nadzieję, ze nie odjęłam...
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
sweetrose, masz 10 punktów reputacji - czyli startową ilość.
W takim wypadku nie wyświetla się nic w ustawieniach - bo tam widać ostatnio dodane punkty, a skoro Ty masz narzucone systemowo, to nie ma niczego do przeczytania![]()
przypomniałyście mi, że miałam pytać: niektórym osobom mogę przyznawać punkty, a innym nie (wyskakuje wtedy komunikat: You must spread some Reputation around before giving it to ... again. - w miejscu kropek jest nick osoby)
tzn. że wyczerpałam pulę punktów, które mogę przyznać tej osobie? Mogę jakoś zdzyskać zdolność przyznawania jej punktów, czy już nie?akurat chodzi o kogoś, z kim wyjątkowo często się zgadzam
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Chodzi o to, że nie można dawać kilku punktów pod rząd tej samej osobie (ilu, nie wiem), takie zabezpieczenie przed kółkami wzajemnej adoracji i nabijaniem reputacji, jak sądzę. Najpierw musisz się zgodzić z kimś innym![]()