ja też nie mam pojęcia komu i za co, ale równiez dziękujęDzisiaj się w ogóle doqwiedziałam, że cos takiego istnieje
![]()
ja też nie mam pojęcia komu i za co, ale równiez dziękujęDzisiaj się w ogóle doqwiedziałam, że cos takiego istnieje
![]()
A ja dalej nie rozgryzłam tematu...
Na "start" dostajemy 10pktów reputacji na zachęte, a potem to już sama nie wiem. Dodałam losowej osobie punkt reputacji, znaczy "i approve"...i z 10 jej się 9 zrobiło![]()
Ostatnio edytowane przez lominia ; 28-07-2011 o 15:47
a co się dzieje, jeśli wybierze się "nie zgadzam się" przyznając pkty reputacji?
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_maleństwa ; 07-05-2012 o 22:07 Powód: dodałam obrazek
A jak się najedzie na prostokącik to są ciekawe komentarzenp Meta będzie niedługo sławna (przecież już dawno jest
)
Z tego co zaobserwowałam to nie wszyscy z szarymi prostokątami są na minusie, bo kiedyś tego nie było, czyli starsi stażem użytkownicy są jakby poszkodowani(nowi dostają dychę na dzień dobry)
kto się bawi w dodawanie mi punktów?Pół godziny temu było 25, a teraz jest 31
edit: co oznacza czerwony kwadracik?
2 + 7 (2005-2018)
Czerwony kwadracik to punkty na minusieczyli poniżej zera
nie, jednak za tępa dziś jestem
no kwadracik zielony widzę, ale reszty niet
ale ciekawe to... szary i zielony kwadracik widziałam, czerwonego jeszcze nie...
próbowałam też zobaczyć u innych jak to wygląda i klikam na kwadraciki i nic nie widzę ;/
ciekawe czy komuś dodałam jakieś punkty nie wiedząc co robięmam nadzieję, ze nie odjęłam...
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
sweetrose, masz 10 punktów reputacji - czyli startową ilość.
W takim wypadku nie wyświetla się nic w ustawieniach - bo tam widać ostatnio dodane punkty, a skoro Ty masz narzucone systemowo, to nie ma niczego do przeczytania![]()