Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 120 z 180

Wątek: Punkty reputacji - wszystko, co wiemy, w poście #137 strona 7 (uzupełniane na bieżąco)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    Trochę to bez sensu IMO, ale własne punkty można zobaczyć po kliknięciu w Ustawienia
    ale gdzie w ustawieniach?

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

ok podsumujmy:
    - punkty daje się klikając na gwiazdkę na samym dole posta, po lewej.
    - Swoje punkty ogląda się w ustawieniach (ale trzeba je mieć by oglądać cokolwiek)
    - innych reputację widać na kwadraciku pod pomarańczowymi kwadratami z ilością postów. Np ja mam zieloną reputację a inni mają szarą (czyli zero punktów).
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mucha Zobacz posta
    Na moim profilu widzę, ze mam 11 punktów reputacji - co to jest? to dużo czy mało?
    Jednym słowem moja reputacja jest dobra czy zła?
    odpowie mi ktoś czy te 11 punktów to dużo czy mało? mam się martwić czy cieszyć?

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    to plusy od forumowiczów za jakies wypowiedzi lub pomoc
    weź no mi daj punkta za wykład pieluchowy,co?
    Wysłałem ci 11 punktów i twój smutny szary kwadracik śmieje się teraz zielonym kolorem. Dzięki za pomoc przy pieluchach
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    ale gdzie w ustawieniach?
    Na pierwszej stronie ustawień - klikasz i masz od góry:
    1) Nowe subskrybowane tematy
    2) Ostatnio otrzymane punkty reputacji

odpowie mi ktoś czy te 11 punktów to dużo czy mało? mam się martwić czy cieszyć?
    No chyba nie tak źle Skoro masz 11 punktów, to znaczy, że ktoś (albo więcej ktosiów) pochwalił Cię 11 razy. A skoro większość forum w ogóle o reputacji nie ma pojęcia, to pewnie te 11 pktów to całkiem sporo

Chusteryczka Awatar n2605
    Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

No to dzięki serdeczne mucha, teraz już wiem żem kobietą o marnej reputacji
    Monika - mama Natalii 26.05.2008

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Ja tez nie wiem, czy jestem tepa, czy daltonistka... Widze tylko zielone albo szare kwadraciki, zadnych fioletowych! Moze zle widze
    Sama tez jestem juz zielona, chociaz "nówka"... Nie wiem, komu mam dziekowac - i czy w ogole- ani ile mam, bo przekopalam moje ustawienia, profile itp. i za Chiny Ludowe nie znajduje najmniejszej informacji na ten temat...
    Poza tym, jest jeszcze jedna niewyjasniona kwestia (skoro juz tak zalezy nam na tej reputacji...): to, co sie pojawia po najechaniu na ten kwadracik. Sa rozne opcje, ja mam akurat, ze jestem "on distinguished road". Ktos cos wie na ten temat?

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez metis1 Zobacz posta
    Ja tez nie wiem, czy jestem tepa, czy daltonistka... Widze tylko zielone albo szare kwadraciki, zadnych fioletowych! Moze zle widze
    Sama tez jestem juz zielona, chociaz "nówka"... Nie wiem, komu mam dziekowac - i czy w ogole- ani ile mam, bo przekopalam moje ustawienia, profile itp. i za Chiny Ludowe nie znajduje najmniejszej informacji na ten temat...
    Poza tym, jest jeszcze jedna niewyjasniona kwestia (skoro juz tak zalezy nam na tej reputacji...): to, co sie pojawia po najechaniu na ten kwadracik. Sa rozne opcje, ja mam akurat, ze jestem "on distinguished road". Ktos cos wie na ten temat?
    Fioletowe kwadraty były w poprzedniej, zielonej wersji forum. Teraz zamiast nich są szare.

gdzie szukać swoich punktów

1) Kliknąć w Ustawienia (prawy górny róg strony_

2) Obejrzeć dokładnie główną stronę ustawień:

POZA TYM: Po kliknięciu na gwiazdkę (tę na dole postu, pod sygnaturą) przy swoim poście pojawia się informacja o własnej reputacji

Jeśli chodzi o to, co się widzi po najechaniu na kwadracik, to nie mam pojęcia (ale na wszystkich vbulletinowych forach, jakie oglądałam, teksty są takie same)
    edit: W sprawie tych napisów, które pojawiaja się po najechaniu na kwadracik, znalazłam info: w zależności od ilości punktów reputacji zmienia się napis po najechaniu na wskaźnik reputacji.
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 05-02-2010 o 10:57

Chusteryczka

Domyślnie

i zdaje się, że jest tak, że nowe forumki mają od razu zielone kwadraciki (tzn już za forum zielonego to się pojawiło)
    Live, Love, Enjoy Life! Always.

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

O! To duzo wyjasnia Dzieki.
    Juz tez doszlam do tego, ze po najechaniu na gwiazdke, pojawia sie ilosc punktow. Mam 10. To chyba na zachete...

Ale swoja droga, to troche bzdurny pomysl z ta reputacja.

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

A skąd wiadomo, kto nam dodał reputacji?? W ogóle to ze zdziwieniem dziś odkryłam, że mam jakieś punkty, wcześniej nawet nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje

Chustonoszka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Interesujące A mi zniknęła połowa postów...

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Budzik Zobacz posta
    A skąd wiadomo, kto nam dodał reputacji?? W ogóle to ze zdziwieniem dziś odkryłam, że mam jakieś punkty, wcześniej nawet nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje
    Widać tylko za jaki post się dostało punkt, i ewentualny komentarz - autorzy pozostają incognito

Cytat Zamieszczone przez ewelajna0 Zobacz posta
    Interesujące A mi zniknęła połowa postów...
    Pewnie w wyniku czyszczenia chustostraganu/reklamy

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Jestem chyba szczególnie ciemną masą...

Właśnie odkryłam, że mam coś takiego jak 10 punktów reputacji...

Doczytałam, co oznaczają zielone kwadraciki, ale nie jestem pewna, czy w ogóle u kogokolwiek widziałam szare ...

Nie mam pojęcia, gdzie jest gwiazdka, by komuś dodać punktów ...

I widzę tylko jeden ostatni post, za który dostałam punkt- od kogo? Nie wiem, a chciałabym podziękować, to chociaż tą drogą to robię... I za każdy inny mój punkt- , nieznani Dobroczyńcy!!!

Znalazłam gwiazdkę!!! Wystarczyło się wyspać !
    A, przybył mi też kolejny punkt reputacji- skąd, za co? Tego nie wiem, ale fajnie, że jest ... Dzięki!
    Ostatnio edytowane przez dirk5 ; 03-05-2011 o 15:44 Powód: znalazłam!!!

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Domyślnie

a ja zawsze byłam pewna, że zielony kwadracik oznacza, że uzytkownik jest zalogowany (jest on-line) a szary - że go w tej chwili nie ma na forum

Ja mam 5 punktów Na 8x więcej postów i prawie 2 lata dłużej na forum od ciebie. Aaaaa... Foch.
    Czuję się niedoceniona
    Ostatnio edytowane przez Budzik ; 05-05-2011 o 13:03

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

a można się dowiedzieć chociaż ZA CO dostało się punkty, skoro nie wiadomo od kogo?
    2 + 7 (2005-2018)

Domyślnie

Nie wiem, komu, ale dziękuję za punkty

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

a czy to tylko ja widzę moje punkty reputacji, czy ktoś moje też widzi? A ja tez moge widzieć reputację innych? Jakoś nie mogę pojąć tej reputacji, chyba za bardzo nówkowa jeszcze jestem

Domyślnie

ja też nie mam pojęcia komu i za co, ale równiez dziękuję Dzisiaj się w ogóle doqwiedziałam, że cos takiego istnieje

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

A ja dalej nie rozgryzłam tematu...
    Na "start" dostajemy 10pktów reputacji na zachęte, a potem to już sama nie wiem. Dodałam losowej osobie punkt reputacji, znaczy "i approve"...i z 10 jej się 9 zrobiło
    Ostatnio edytowane przez lominia ; 28-07-2011 o 14:47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lominia Zobacz posta
    A ja dalej nie rozgryzłam tematu...
    Na "start" dostajemy 10pktów reputacji na zachęte, a potem to już sama nie wiem. Dodałam losowej osobie punkt reputacji, znaczy "i approve"...i z 10 jej się 9 zrobiło
    aha, to w takim razie dziękuję systemowi, bo to od niego mam te punkty
    Lomnia, dodałam ci(chyba) jeden punkt reputacji- ile teraz masz? Gdzie to się w ogóle u kogoś sprawdxza??

Uprawnienia umieszczania postów