Te fioletowe kwadraciki z prawej u gory oznaczaja reputacje.
W profilu publicznym uzytkownika mozna zobaczyc co znacza. Na razie opisy sa po angielsku.
Te fioletowe kwadraciki z prawej u gory oznaczaja reputacje.
W profilu publicznym uzytkownika mozna zobaczyc co znacza. Na razie opisy sa po angielsku.
ja nie do końca rozumiem te całe reputacje...
rzerzuchama dostała ode mnie 5 punktów i to się pojawiło na dole jej postu, a a.szrek też kliknęłam i nic nie widać...
Live, Love, Enjoy Life! Always.
Ja niestety rozumiem tyle z tej reputacji co wy![]()
, i juz nie moge pomoc.
![]()
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
Ja dodałam Jazzoo i nawet wlazłam w jej profil żeby popatrzeć czy gdzies to widać ale w końcu nie widzę.
Na jakimś forum rzeczywiście widziałam SOGi ale to sie wyświetlało przy nicku. I pamiętam, że nie wolno było dawać soga sobie samemu i założycielce wątku (akurat zwróciłam uwagę bo trafiłam na świetny watek robótkowy założony przez jakąś dziewczynę, z mnóstwem przydatnych informacji i kilka innych dziewczyn przez kilka postów bardzo żałowało że nie moga dać tego SOGa)
Ja tez nie mam tych od Aneczki nigdzie
edit:
Ale w panelu użytkownika pojawiła mi się tabelka "Ostatnio Otrzymane Punkty Reputacji" i ze w tym temacie i data i brak komentarza.
ALE po lewej jest napisane "0 punkt(ów) ogólnie"
czyli dostałam od Aneczki ale nie dostałam.
Ostatnio edytowane przez rzezuchama ; 23-06-2009 o 00:24
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
mam 4 wpisy punktów reputacji i w sumie 0 punktów
o co chodzi?![]()
W panelu uzytkownika - ustawienia - zaawansowane ustawienia sie zaznacza czy chce sie zaznacza okienko czy sie chce miec punkty reputacji widoczne.
Show Your Reputation Level Twoja reputacja jest widoczna dla użytkowników.Jeśli nie chcesz korzystać z reputacji, wyłącz tę opcję.
ja też,choć bardzo dokładnie starałam się przejrzeć.
heheh ja tez nie mam chyba jakies mamy profile wybrakowane![]()
słuchajcie, chyba wiem o co chodzi - te kwadraciki pod ilością postów będą chyba zmieniać kolor w zależności od reputacji - wszystkie mamy fioletowe, a Jazoo zieloneI u niej pojawia się po najechaniu napis, a u pozostałych tylko nicki
może dlatego, że dodałam jej reputację?
zaraz sprawdzę rzerzuchame
edit: rzerzuchama też ma napis
edit2: już chyba wiem, jak to działa - kliknęłam na reputację andzi. przed kliknięciem był sam nick, po kliknięciu już pojawił się napis
Ale nie mam pojęcia gdzie sprawdzić te punkty
edit3: napis u dziewczyn jest inny, niż u Ciebie. i kolor kwadracika też, jak pisałam![]()
Ostatnio edytowane przez Aneczka ; 24-06-2009 o 01:30