Rzeczywiście! Nie pomyślałam że można tak poszukaćA wiesz jak to się sprawdza?
Rzeczywiście! Nie pomyślałam że można tak poszukaćA wiesz jak to się sprawdza?
nie mam pojecia ale sama kiedys chcialam montowac wlasnie z mysla o grubszej sprawie na majtkach dzieciakow![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
No właśnie, wydaje się to super ułatwieniem! Może jest ktoś kto korzysta?
Był w toalecie dołączony do umywalki w mieszkaniu znajomej. Nie wpadła bym na takie wykorzystanie![]()
Moje wege dzieciaki to Mati (wiosna 2013), Hugo (wiosna 2015) Benio (jesień 2020)
Nasz blog o rodzicielstwie pełnym Boga www.niezwyklapodroz.pl
haha my cos takiego mamy ale nie do pieluch a do podmywania 4 liter bo grubszej sprawie. To jest prawie w kazdym kibelku np. w Turcji.
Bardzo praktyczna rzecz ale trzeba uwazac z cisnieniem bo mozna odleciec. Do pieluch nie polecam bo jest odrzut i potem trzeba czyscic wszystko dookola![]()
My jak wyżej - kupione do podmywania, ale od dawna używam do spłukiwania pieluch i nie wyobrażam sobie bez tego życia.
Mam i super się sprawdza do spłukiwania kupy z pieluch i czyszczenia wiadra odkurzacza wodnego z paprochów. Podłączone przy toalecie z dodatkowym zaworem odcinającym, dzięki temu zaworowi można regulować siłę strumienia wody. Ja to kupowałam 5 lat temu przy pieluchowaniu córki, teraz już nie pamiętam ale chyba na ebay od chińczyka, kosztowało jakieś 50-70zł. Te słuchawki bidetowe w polskich sklepach były wtedy sporo droższe.
A jak radzicie sobie z rozbryzgującą się wodą, czy to jakiś problem? Widziałam na amazonie że w stanach mają specjalne wiaderka z otworem w dnie, do którego wkłada się pieluchę i dzięki temu cała woda leci do kibelka. Ale u nas to chyba takich rzeczy nie ma![]()