coby długo nie dywagować - zara![]()
coby długo nie dywagować - zara![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
no zwarte to to,da jak masz silne mięśnie "plecaczkowe".
ja tam za zarą nie przepadam, taka narzutka w dotyku i wyglądzie.
jedwabie miałaś?
wełenkę jakąś?
oba rodzaje cud-miód i nośność jak się patrzy.
jakl chcesz pasiaka didkowego wypróbowac to tylko z wełenką-różnica w noszeniu i dotyku wielka,a wełna w pasiaczkach kompletnie nie przeszkadza w lato.
mam wrażenie,że wręcz te chusty schładza.
Wełny nigdy nie miałam i mieć niestety nie będę, bo mam mega alergika. Jedwab raz testowałam, nie urzekł mnie. Ja to raczej z tych, co lubią grube i sztywne chusty, patrz mój stosik
. Jestem ciekawa nino. Bardzo podoba mi się antracyt, ale ten to chyba z wełną, prawda?
Właśnie masz len, konopie i żakard didka a spróbuj wełenki lub/i jedwabiu, ja się zakochałam w wełnie od pierwszego motania i to wcale nie prawda, że wełna bardzo grzeje, a nosi świetnie. Jedwab też fajny, nosi bardzo dobrze, mota się sam. Pasiaki są chyba najbardziej pracochłonne, bo trzeba je trochę zmęczyc, żeby były miękkie ale odpłacają się świetnie.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
aaa...
nino jest cieniutkie i delikatniusie,szczególnie bawełna.
pasiak didka bawełniany jest grubszy i zwarty,z wełną jest cienki i rzadszy.
wszystkie jedwabie sa cienkie.
jima próbowałaś? jade z lnem (gugu-gaga) to twarda szmata, cienki nie jest ale płaski z fakturą lnianą-popracować trzeba.
pasiaki storcha też wymagają pracy i nie są delikatnymi szmatami-na ekodzieciaku masz świetną promocję.
A ja też mam ochotę na nowa chustę...i mam zagwozdkę..bo zawsze marzyły mi się chuściane mercedesy, czyli jakiś didek - chodzą mi po głowie indio i fale, nadal nie mam żadnego...
ale obejrzałam nowe zary na zdjęciach no i się zachwyciłam po prostu...
zary pewnie cenowo podobne do dików, co? wiec na pewno nie kupie dwóch chust naraz.
wiec nie wiem - od której zacząć - od didka czy zary, co radzicie?
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
poza tym zara to szmatowaty kocyk,kup sobie lanę czerwoną albo style to zobaczysz jaki to potęzny kawał szmaty,nawet nad tattoo będziesz musiała nieźle popracować