Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Mama i mały słonik

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

Dzięki dziewczyny. Odkupuję Yaro le fleur bleu, 40% lnu. Podobno już łamana. Zobaczymy. Mam nadzieję, że będzie ok i nie będę szukała czego innego. Dążę w życiu do minimalizacji potrzeb chociaż nie za bardzo mi to wychodzi
    • "Nikt dobrze nie wiedział skąd się wzięli, dość że pewnego dnia zamieszkali w lesie we dwoje: Mama-Kangurzyca i mały jej synek zwany Maleństwem."

Chustonoszka

Domyślnie

no i nie wychodzi mi ta minimalizacja. Chyba, że uda mi się sprzedać Yaro...
    • "Nikt dobrze nie wiedział skąd się wzięli, dość że pewnego dnia zamieszkali w lesie we dwoje: Mama-Kangurzyca i mały jej synek zwany Maleństwem."

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

No, rekordu na pewno nie bijecie, moj owczesny czteromiesieczniak mial dziesiec kilo
    Teraz, na dwa latka siedemnascie.

Ale do rzeczy. Plecak prosty niestety bedzie sie wpijal, ale polecam plecak z koszulka czyli double hammock, instruktazowych filmikow do wyboru, do koloru, na yt, tu na forum watek Marciuli. Roznica kolosalna.
    Co do chust, z lnem sa nosne, konopie tez, mam jedna, ale rzadko uzywalam bo jakas taka gruba mi sie wydawala, znaczy nie mialam chyba motywacji porzadnie przecwiczyc.
    Oscha japanese knot chiisai fern - sama bawelna (czesana - cokolwiek to oznacza), bardzo niedoceniana chusta, wiaze jak zloto, trzyma na mur i w dodatku sliczna jest.
    Rany, ale mi sie zatesknilo....
    A jeszcze my bardzo lubimy z jedwabiem, ale to osobista preferencja moja.
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yvona Zobacz posta
    No, rekordu na pewno nie bijecie, moj owczesny czteromiesieczniak mial dziesiec kilo
    Teraz, na dwa latka siedemnascie.

Ale do rzeczy. Plecak prosty niestety bedzie sie wpijal, ale polecam plecak z koszulka czyli double hammock, instruktazowych filmikow do wyboru, do koloru, na yt, tu na forum watek Marciuli. Roznica kolosalna.
    Co do chust, z lnem sa nosne, konopie tez, mam jedna, ale rzadko uzywalam bo jakas taka gruba mi sie wydawala, znaczy nie mialam chyba motywacji porzadnie przecwiczyc.
    Oscha japanese knot chiisai fern - sama bawelna (czesana - cokolwiek to oznacza), bardzo niedoceniana chusta, wiaze jak zloto, trzyma na mur i w dodatku sliczna jest.
    Rany, ale mi sie zatesknilo....
    A jeszcze my bardzo lubimy z jedwabiem, ale to osobista preferencja moja.

Witam wszystkich!

Ja jestem przyszłym tatusiem bobasa. Za 4 miesiące ma się na świecie pojawić Janek. Moja żona uparła się, że będziemy nosić go w chuście. Ja i ona. Ja jestem przeciwnikiem chust, boje się, że dziecko wypadnie, poza tym jak wygląda facet w chuście. Zalogowałem się tutaj, żeby się dowiedzieć o plusach i minusach chust.

Pozdrawiam
    Czarek

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zadzior Zobacz posta
    (...)poza tym jak wygląda facet w chuście(...)
    no wygląda rewelacyjnie! a ile ochów i achów na ulicy wzbudza starsze panie się zakochują itp.

Chustofanka Awatar Ewulinek
    Miejscowość
    Krasne

Domyślnie

A z maluszkiem... miodzio wygląda rozczulająco
    Zuzia 27.11.2013 Gabryś 19.11.2015

Chustomanka Awatar Kabanos
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

zadzior
    O minusach raczej tutaj nie przeczytasz
    Za to plusów cała masa - od praktycznych - wolne ręce, nie musisz szukać wind, podjazdów itp, po te bardziej emocjonalne - poczucie bliskości i bezpieczeństwa dzieciątka. Zresztą co ja tutaj będę gadać, sam doczytasz.
    Jak dla mnie chusta to wielkie dobrodziejstwo.
    A facet w chuście toż to