Dzięki dziewczyny. Odkupuję Yaro le fleur bleu, 40% lnu. Podobno już łamana. Zobaczymy. Mam nadzieję, że będzie ok i nie będę szukała czego innego. Dążę w życiu do minimalizacji potrzeb chociaż nie za bardzo mi to wychodzi![]()
Dzięki dziewczyny. Odkupuję Yaro le fleur bleu, 40% lnu. Podobno już łamana. Zobaczymy. Mam nadzieję, że będzie ok i nie będę szukała czego innego. Dążę w życiu do minimalizacji potrzeb chociaż nie za bardzo mi to wychodzi![]()
No, rekordu na pewno nie bijecie, moj owczesny czteromiesieczniak mial dziesiec kilo![]()
Teraz, na dwa latka siedemnascie.
Ale do rzeczy. Plecak prosty niestety bedzie sie wpijal, ale polecam plecak z koszulka czyli double hammock, instruktazowych filmikow do wyboru, do koloru, na yt, tu na forum watek Marciuli. Roznica kolosalna.
Co do chust, z lnem sa nosne, konopie tez, mam jedna, ale rzadko uzywalam bo jakas taka gruba mi sie wydawala, znaczy nie mialam chyba motywacji porzadnie przecwiczyc.
Oscha japanese knot chiisai fern - sama bawelna (czesana - cokolwiek to oznacza), bardzo niedoceniana chusta, wiaze jak zloto, trzyma na mur i w dodatku sliczna jest.
Rany, ale mi sie zatesknilo....
A jeszcze my bardzo lubimy z jedwabiem, ale to osobista preferencja moja.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Witam wszystkich!
Ja jestem przyszłym tatusiem bobasa. Za 4 miesiące ma się na świecie pojawić Janek. Moja żona uparła się, że będziemy nosić go w chuście. Ja i ona. Ja jestem przeciwnikiem chust, boje się, że dziecko wypadnie, poza tym jak wygląda facet w chuście. Zalogowałem się tutaj, żeby się dowiedzieć o plusach i minusach chust.
Pozdrawiam
Czarek
A z maluszkiem... miodziowygląda rozczulająco
![]()
Zuzia 27.11.2013Gabryś 19.11.2015
zadzior![]()
O minusach raczej tutaj nie przeczytasz
Za to plusów cała masa - od praktycznych - wolne ręce, nie musisz szukać wind, podjazdów itp, po te bardziej emocjonalne - poczucie bliskości i bezpieczeństwa dzieciątka. Zresztą co ja tutaj będę gadać, sam doczytasz.
Jak dla mnie chusta to wielkie dobrodziejstwo.
A facet w chuście toż to![]()