Nino TS![]()
Nino TS![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
mystic petrol![]()
ponieważ już nowe dzisiaj, przedwczoraj sunset, nino ts i fale dunaju, wczoraj indio blau-weiß
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
A z rana znowu jaskółki n-cz![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
A u nas po porannym spacerze- testowaliśmy nasz nowy nabytek- czekoladowe nosidło storchenwiege kupione od egla30. Franio zadowolony, ja też
(U nas jak zwykle pół spaceru w spacerówce a pół w nosidle) A przed chwilą Franio u taty w nosidle się ukołysał i zasnął. Test zdany na szóstkę
![]()
Stajemy sie nudne z rana, bo znowu w jaskółkach jesteśmyOne są po prostu the best
![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
A teraz w ledwo co rozpakowanych pawiach garnetowych od Alifi![]()
Justyna.
my w zasadzie teraz tylko garnety, ewentualnie doux-doux jak pada lub jak mała zasnęła i trzeba śpiocha na plecy wrzucić, albo mokro, żeby pawików nie tarzać po błocie...
my po spacerze do przedszkola w ukochanejamitolii
popołudniu didek Jakob
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
a ja sie waham - wyprawa do weterynarza w kolkowym donau czy w dlugiej srebrzystej konwalii? Hm.
<Miejsce na mądry cytat>
zdegradowane konopki![]()