dziecko zasikało dzis słonie
wiec była katja z wełną
a teraz nie wiem![]()
dziecko zasikało dzis słonie
wiec była katja z wełną
a teraz nie wiem![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
katja z welna i girasolka izabela
cały weekend wyjazdowy
![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Poranne odkurzanie w czarnej Lanie Star, potem na chwilę testowa wrappa Mtoto, a po południu drzemka w szarej Mei z wełenką, boska jest![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
znowu inka, dwukrotnie dziś. Chyba jestem nudna![]()
2 + 7 (2005-2018)
a ja dzięki uprzejmości Fusi, od ponad dwóch tygodni noszę w indio rubinrot. mmmmm!
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
dziś się pakujemy w lniane motylki szaro-turkusowe (dzisiaj szmatę wybiera matka nie syn, doczekać się nie mogę
)
2 + 7 (2005-2018)
chciałam w nowym jaskółkach, a syn je zdecydowanie odepchnął i wyjął sobie inkępewnie wie, że jaskółki jeszcze nieprane
![]()
2 + 7 (2005-2018)
moja nowa miłość manduca![]()
Bianka 04-09-2010
Spacer w Audrey (już od miesiąca), odkurzanie w staruszku Moritzu, a do usypiania Joringel - jak to mawiają na TBW: my sleepy dust wrap.
My dzisiaj po pracy sprzątałyśmy w Kalahari z lnem, co potem przerodziło się w godzinną drzemkę![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
My w turkusowych gałązkach kaszmirowych
Szerokość miodzio![]()
W nowej kurtce i starej Katji![]()
P(III 2008), T(XI 2011), R(*III 2014), B (III 2018)
na szybki spacer z psem Marsupi plus
U nas krótka szara Mea merynoskowa, kurtka MaM i dłuuugi, śnieżny spacer![]()