wczoraj z koszyczkiem didek rosalka (kupiony od kamalamy), a dziś..... zara natur - słoneczny spacer po Puszczy Białowieszczańskiej
![]()
wczoraj z koszyczkiem didek rosalka (kupiony od kamalamy), a dziś..... zara natur - słoneczny spacer po Puszczy Białowieszczańskiej
![]()
chustoMT z hoppka nairobi - spacer Karkonoski![]()
U nas dalej flamingCiężko będzie sie rozstać.
wczoraj mnie babcia wycykała i wzięła Zośkę do wózka, ale dzisiaj nubigo z konikiem, na Emausie (tradycyjny odpust w mojej krakowskiej parafii). Nie sądziłam, że znajdę nosidło jeszcze za duże na moją prawie-trzylatkę.
Julka 2001, Zosia 2007
dziś chrzcinymiały być w pouchu jendrulino, ale w końcu były w kółkowej lnianej handmade - było wygodniej jednak
![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
ja też dziś chrzciłamw pslingu viola.
a do południa plecak z didka iris - cudocudeńko, u mnie dzięki Olapio![]()
Rano nino szafran, na popołudniowym spacerze (po Leśnym Parku Kultury i Wypoczynku w Myślęcicnku) ineczka![]()
plecaczkowo w pawiach![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
A my przed świętami dostaliśmy paczkę z naszym nowym MeiHipem Ellaroo
zakochałam się
ma być jako dodatek do wózka, na wycieczki, jak mi się dziecko wnerwi w wózku... ale zaczęłam się zastanawiać czy to wózek nie będzie dodatkiem do meihipa![]()
Łaziliśmy w świąta po lesie kabackim. Trochę wózkowo, a trochę meihipowo. Fajnie było![]()
Kangurkowo
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia
![]()
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
Po domu jedwabne motylki Nati,na spacer Tripink![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Onbuhimo od marta-la![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Indio flamingo. Później flamingo, loden na pocztę odprowadzał![]()
ja dziś w ince. i chyba jej póki co nie zdradzę.
nino gold violett... i to chyba nie mój kolor jednak. albo mam dziś zły humor po prostu![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
dziś dużo noszenia z powodu dopołudniowego rzyganka i ogólnego złego samopoczucia małej, w ruch poszły: pouch, kółkowa i kakaowczyk![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
dzisiaj znowu nosiłam! w girasolu Black&Red&White. Super mi się zawiązał, chociaż dzisiaj zimno, więc na dwie kurtki.
Julka 2001, Zosia 2007
lana w ludziki ( w klocki lego - tak mój starszak nazywa tą chustę hehe)
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )