Indio ultramaryna, potem gletscher
Indio ultramaryna, potem gletscher
właśnie motam w skowronki z wełenką ech nie miałam jeszczew wełny nest taka inna od bawełenek i jedwabiu jakby bardziej czepliwa i niewiem czy będe ja motać na gołe ciało bo jak mam ciepło w domu to łoda w rajstopkach a ja w jeansach i staniku i tak sie motamy zobacze dziś na koszulke a potem spróbójemy
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
czerwona wełenka nati
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
nati ocean z lnem, czerwona, później chusto mt simon neobulle
bo one sa baaardzo podobne w...wyrazie i splocie - koire kocham dozgonnie i cynamonek tez mi od razu podpasowal
a dzis ze wzgledu na zimowa aure - sonne terra z welenka i na deser wlasnie nabyty jade fogg
ps baaaaardzo mi brakowalo pisania w tym temacie - taka mam radoche ze znowu moge codziennie nosic![]()
Ullka na wyjście,w domu różowa wełnaka Nati![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
welenka japan
kobalt z wełną. Kocham wełnęCiekawe jak się sprawdzi w lecie ?
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
didymos iris
kółkowa babylonia pineapple
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
zinnober od koch.ani. a miał być tylko przelotemnie rozumiem tego, chusta jest kompletnie nie w moim stylu, nie lubię takich kolorów, ale nie umiem się z nią rozstać.
a po domu ptice jedwabne - jak toto nosi...
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
mój syn ma 39 więc i ja dziś nosiłam ( 3,5 latka ponad!!)
najpierw w zarze forest, a potem w podeagi z białego rapalu szytego przez tulimy![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
iris didka
ptice wełniane od Biedronki. boskie. a, i po domu bebina terracotta od Bushidorównież boska
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
a ja dzis tylko po domu, w indio kiesel![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012