Usypianie w Tuli <3
wysłane z telefonu
Usypianie w Tuli <3
wysłane z telefonu
Znów Tula i Liliputi mama coat, ale za to w pięknych okolicznościach przyrody - tropiąc wiosnę i obserwując mnóstwo skrzydlatych w Ptasim Raju na Wyspie Sobieszewskiej.
wysłane z telefonu
gekony fioletowe- nie zdążyłam dociągnąć jak już młoda spałaa wcześniej się wiła na rękach i nie mogła zasnąć
![]()
Wciąż o niej zapominam - Leoś czarno-biały na kółkach. Na szybkie motanie, nagłe ataki złego humoru i przejście od auta do domu.
wysłane z telefonu
girasol rainbow dream
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
Cycatki![]()
Okinami Sia na spacerze w zoo...
* klikam z telefonu przez Tapatalk *
Różyczki Zen![]()
wczoraj Agat LF i leo natur a dziś Japanek z wełenką na spacerze pókico![]()
wczoraj: ptaki AP, kotki khaki, tekhni, indio tri-green. Dzisiaj jak narazie girasol light rainbow![]()
Didymos jedwabne skowronkiZakochałam się w nich na nowo po dłuższej przerwie i cieszę się, że ich nie sprzedałam.
Znowu Oki sia.
Chyba jakiś bunt wózkowy przed nami...
* klikam z telefonu przez Tapatalk *
indio antracyt
i godzinne wiosenne porządki w ogrodzie z grabiami w ręce oraz 11-kg klockiem na plecach mi nie straszne![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Na nocna histerie ktora zasnac nie pozwala - girasol amitola, tak w ramach pozegnania bo w poniedzialek wylatuje ode mnie![]()
Dzisiaj nosimy się w OS-ie petrol, taka fajna chusta a ja ją chciałam sprzedać![]()
W turkusowych bambusowych słoneczkach Oszy, czyli Surya Tiree![]()