Ciagle cogsy jedwabne nati.
Ciagle cogsy jedwabne nati.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
flamingi szary-brąz nati![]()
mt madame googoo
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
niezawodna ulka, ispir wełniany kółkowy i tonga
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
My dzisiaj w błękitnych jaskółkach na przekór jesieni![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Niunie w złotych Oszowych słoneczkach, a potem w domu... misia (na wyraźne życzenie Niuni) w Girasolu Owocowy Koktajl.![]()
knoty juliet, lisca minos, kkd karma stars
a wczoraj sternenzauber i cogsy biru![]()
W niczym, bo na widok chusty Młoda w ryk... Dzisiaj nawet na widok tuli to samo, a przez ostatnie dni to tula nas ratowała.
![]()
nsn - chciałam poczuć trochę miękkości w tym twardym i bezwzględnym świecie![]()
jeszcze kotki kkd i orion maya... Ale synka zęby męczą(( nigdzie nie daje rady, tylko w chuście...
![]()
Marciula - moja zwiewa przed nosidlem, w chusty sie daje spokojnie, a miesiąc temu tez płakała przy wszystkim..
W temacie: wczoraj marigold, leos i nansei (pierwszy len z którym sie dogaduje, Sumire wlasnie kończy trzydniowke i większość czas w plecaku z nansei przesiedziala bidulka).
Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)
moja zwiewa, kładzie się na podłodze/chodniku/gdziekolwiek, drze się... Ale jakoś dajemy czasem radęnegocjacje, przekupstwo...
w temacie: dziś indio marmorgrau
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Kokadkowe jelonki na spacerze, a potem wiozłam w Girasolu Rainbow Dreammer for the Summer lalke na konsultację (też się liczy?)
W pawiach benzynowych dziś pomykaliśmy
F. 04.2013![]()
H. 01.2015
w paisleyu rapalkowym
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)