wczoraj fale
dzisiaj już fale i Mei Favorit
dziecko mnie rozpieszcza![]()
wczoraj fale
dzisiaj już fale i Mei Favorit
dziecko mnie rozpieszcza![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
wczora z wieczorazara forrest pod czekoladową suses k divine ride
a dziś się zobaczy![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
neobulle louis
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
wreszcie mogłam założyć zakupione podczas Tygodnia Bliskości lniane nosidło ergonomiczne GabCarry![]()
Zimno......więc wełenka nati
![]()
pewnie w eibetak jak i my...
![]()
Tym razem w gradacjiMiało być znowu tylko po domu, bo Misiek chodził za mną, płakał i wyciągał rączki na "oppa"
więc go wsadziłam w plecaczek w pierwszą lepszą chustę (on czasami tez chodzi za mną z chustą, którą ściągnie za stosika
), no i wyszliśmy na chwilę na taras, stwierdziłam, że jest całkiem fajnie na dworze, więc ubrałam spodnie, skarpetki i buty (trochę się musiałam pogimnastykować z ładunkiem na plecach
) no i odbylismy spacerek, tym razem w kurtce LL, bo ona ma panel na plecy.
Jest prawie pełnia księżyca i było tak jasno, że poszliśmy drogą, która normalnie jest całkiem ciemna wieczorem. Ale było fajnie i tajemniczo
Jutro też pójdziemy![]()
testowy MT Lenny Lamb![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
.... testowej zarze candyNoszę i noszę, bo jutro z rana posyłam z wielkim żalem dalej
![]()
Ulli![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja chciałam dodać, że jestem zachwycona efektami tego chodzenia codziennego. Nie pamiętam, kiedy byłam w takiej świetnej formie fizycznejKiedyś nie byłam w stanie tyle zrobić, bo mi kręgosłup wysiadał po prostu, a teraz się tylko położyłam, jak Aldo spał po południu, a wieczorem - heja dziecia na plecy i na spacer w świetle księżyca
Vivat chusty!
my właśnie staramy się odkryć, za co tak kochają pawie, więc nabyliśmy i się nosimy przy każdej okazji![]()
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
koralowe konopie![]()
Paul, czerwona wełenka Nati
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
Ostatnie kilka dni nubigo i kółkowa od Vombati - taki zestaw z nami wyjechał![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
w Ince po raz ostatni![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014