Po dość długiej przerwie mogę nareszcie napisać, że Tymianek wreszcie wylądował w chuście-neobulle Margot. Margolcia jest naprawdę ok.
Po dość długiej przerwie mogę nareszcie napisać, że Tymianek wreszcie wylądował w chuście-neobulle Margot. Margolcia jest naprawdę ok.
dziś były krótkie dystanse, więc kółkowa RBS
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
jedwabne jaskółki
jak ja czekałam na taki dzień, kiedy wyjdę w krótkim rękawku, zamotam się w jakąś przewiewną, cienką chustą i będę rozkoszować się latem wiosną
indio loden![]()
Konopie koralowe, pierwszy raz w tym roku bez kurtki do noszenia (za to pod wielkim parasolem)
pearlmutt, niestety na ciemnej stronie na pogrzebie...;(
Na spacer w Simonie, bo mi pasował idealnie do zielonej bluzki, a teraz po domu w srebrnych Millefiori z kapokim - nie mogę się nadziwić miękkości tej chusty, a przy okazji nosi bardzo dobrze. Założyłam, żeby foty porobić, a tu mi Ewcia usnęła![]()
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
vatanai valensole, indio ultramarine i szare dmuchawce
indio biało - niebieskie
a wczoraj - tam taradam! uwaga! mąż nosiłw lodenie
Dzisiaj do odkurzania w nubiku i tak na ponoszenie w krótkim indio biało-niebieskim
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
Nati SP z wełną
ineczka (ta prawie codziennie jest wyjmowana) i indio apricot/rubin na spacer
Tak cieplutko było
![]()
2 + 7 (2005-2018)
W testowej Neobulle i Kalahari![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
kółkową męczę, a raczej ona mnie![]()
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
Ja w tęczy francuskiej. A Ty się ania na swoją doczekałaś czy nadal do niej wzdychasz?
jade candy![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja dziś testuję Chimparoo![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Dzieć chory więc tylko po domu, ale dużo się nosimy. Obecnie rolę chusty domowej pełnią gekony fioletowe.
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)