Pokaż wyniki od 1 do 20 z 41

Wątek: i mój mąż załapał :)

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maminka Zobacz posta
    a mój niestety ani w chuście nie chce chodzić, ani w MT i nie mogę go za żadne skarby przekonać
    Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    Mój też nie chce. Ale właśnie wpadłam na pomysł jak go zachęcić - powiem, ze laski leca na facetów z niemowlakami zamotanymi na piersi
    Ja jak swojego zostawiam z ryczącym roczniakiem i idę usupiać starszaka to sam mnie prosi "może go bym na plecach ponosił" i siup do MT. TV sobie poogląda, kolację zrobi a tak to by nosić na rękach musiał. Sam na plecy nie daje rady.

Chustofanka Awatar zirca
    Miejscowość
    Ząbki

Domyślnie

kasiulka1975, w Dublinie jesteśmy od października 2007. A mojego chłopa możesz znac z widzenia, o ile często bywasz w centrum Dublina w marks&spencer, bo pracuje tam w security
    http://stellagonet.blogspot.com/
    ALEXANDER- 08-10-2008

Chustofanka Awatar Mama Żuka
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

W naszym przypadku pomysł chustowania spotkał się z ogromnym entuzjazmem. Dziś jest on tak duzy po obu stronach, że walczymy o to kto ma nosić Żuka. Normą stało się "zaklepywanie" chusty. Do rękoczynów jeszcze nie dochodzi.

Chustomanka Awatar madziuchna23
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

byliśmy u znajomych i oczywiście bez chusty ani rusz, tym razem pojechała z nami kółkowa, mąż się motnął, Piotruś pospał a ja mogłam poplotkować i tak przyjechaliśmy do domku to m wychodzi z autka i z przerażeniem w oczach mówi: "zapomnieliśmy chusty", oczywiście chusta była spakowana w torebce ale ten przerażony wyraz oznacza chyba tylko, ze wpadł jak śliweczka w kompot

a tu bawią się w akuku (to jedno z zastosowań ogona)
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Małgosia 23.07.2004
    Piotruś 22.01.2009
    Michasia 26.10.2010
    Matylda 27.03.2012

Uprawnienia umieszczania postów