Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz kó³kow¹ Babyloniê?
- Głosujących
- 23. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustonoszka
-
Chusteryczka
-
Chustomanka
Ja się właśnie noszę z zamiarem kupienia jakiejś kółkowej, a z racji nadchodzącej aury jesienno-zimowej mam pytanie czy tak chusta na takie zimniejsze pory roku też się nadaje??? Polecacie ją z racji lekkości na ciepłe pory roku, stąd moje pytanie.
-
Chustofanka
-
Chustonówka
Witam się na forum i bardzo proszę o podpowiedź odnośnie tej chusty.
Na szybko nie znalazłam bardziej aktualnego wątku więc odświeżę ten.
Powiedzcie proszę ile warto dać za TAKĄ używaną czekoladową bb-sling. Chodzi mi o złotówki oczywiście więc nie musicie nic przeliczać.
Zależy mi na wypróbowaniu i kółkowej i elastycznej na początku naszej chustowej drogi więc taka używana byłaby pewną ulgą dla portfela a nie mam teraz zbyt wiele czasu żeby na spokojnie czekać i polować na używki w Polsce.
Nie wiem ile warto dać żeby nie okazało się, że za takie pieniądze można kupić coś nowego/lepszego/...
Pomożecie na szybko?
Z góry dziękuję
-
Chustoholiczka
Updatuje trochę...to już nie czwarte ale i piate dziecko dorobione,zeby móc testować
nadal zakochana w BB-sling, choć przetestowałam mase kólkowych. Teraz mam na stanie nowa wersje BB-slinga, z większymi kólkami i ramieniem wypchanym. az się boję....musze torche poczekać, az dzieko nr 5 podrośnie i zdam Wam relacje. No chyba,ze ktoś już próbował?
Uprawnienia umieszczania postów