Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz kó³kow¹ Babyloniê?

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

3 13.04%
  • 5

20 86.96%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 46

Wątek: babylonia BB-sling(kółkow)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie Re: babylonia BB-sling(kółkow)

Cytat Zamieszczone przez madziuchna23
    Pozwoliłam sobie do Waszego wątku zajrzeć bo właśnie jestem przed wyborem chusty kółkowej i poważnie myślę nad BB, jako że mam tkaną i bardzo mi odpowiada
    Mam do Was dwa pytania:
    Jaką długość mają kólkowe BB? i czy kolor green paprika się nie mechaci bo gdzieś (już nie pamiętam gdzie) coś takiego wyczytałam
    Myślę, że mogę liczyć na pomoc
    Green Paprika się nie powinna mechacić, mechaci się Passion Fruit - przynajmniej moja jest na ramieniu w okolicy kółek totalnie zmechacona, ale jestem drugą właścicielką, więc swoje przeżyła.
    Długość mogę zmierzyć później. Mnie zostaje ogon wręcz za długi, najczęściej go zużywam jako dodatkowy "płachto-szalik" dla małej.

Chusteryczka

Domyślnie

pineapple się nie mechaci również
    a reszta jak wyżej - cudowna chusta, łatwo się dociąga, łatwo się luzuje, żeby odłożyć śpiącego dziecia, mięciutka, kochana.
    a ogonem zakrywam jasi głowę, jak śpi. albo jak wieje układam kapturek.
    u już się znów rozczulam... bo to naprawdę wspaniała chusta.

Chustomanka
    Miejscowość
    Poznań/Wronki

Domyślnie

Mam coctail friut. Jestem drugą właścicielką. Nic się nie zmechaciło

Materiał mięciutki, bardzo przyjemny w dotyku. Dobrze się dociąga i ładnie nosi bez poprawek (10kg). Na letnie krótkie wyjścia (np. do piaskownicy) super. Nie grzeje, łatwo upchnąć do torebki.

Troszkę małe kółka w porównaniu do wielości materiału, przez co trzeba bardzo dobrze rozłożyć i dociągać z uwagą, by nie poplątać. Ja zostawiam min luz, prawie idealnie na dziecko, by minimalnie dociągać i jest super.

Wydaje mi się, że nie ma 2 m, ale mogę zmierzyć później. W każdym bądź razie ładny ogon zostaje
    Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

skuszona roznymi podszeptami (oraz proba ananasa) posiadlam bb slinga

wciaz jestem zdziwiona tym, ze nie przeszkadzaja mi male kolka - material jest na tyle cienki i miekki, ze niech te kolka sobie naprawde beda jakie chca, niekoniecznie L

ramie - choc bez poduszeczki, jak w mojej ulubionej mayi - wygodne, chociaz nie wiem jak sie nazywa

jestem oczarowana mozliwosciami chusty kolkowej

Uprawnienia umieszczania postów