Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: kółkowa i nowe problemy ;)

Chustomanka Awatar madziuchna23
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie kółkowa i nowe problemy ;)

To tak: zakupiłam sobie kółkowa BB i chyba nie umiem jej obsługiwać, filmiki obejrzałam, Wasze rady z innych postów znam, dociągam z ręką pod pupą dziecka i ciagle czuję jakiś dyskomfort w noszeniu. Po pierwsze najlepiej mi jak kółka mam niżej a tak podobno źle, no i to nieszczęsne ramię, które wbija mi się w szyję. Na zdjęciach to tak fajnie wygląda a jak patrzę do lustra to dzieciak mi wisi, mnóstwo materiłu przy szyji, kółka prawie na dziecku
    no to co mam zrobić?
    może to ramię z tymi zakładkmi nie jest dla mnie dobre?
    już sama nie wiem

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Cool też mam kółkową od niedawna...

i ćwiczę i z każdym razem wychodzi mi lepiej...
    masz nosić tak, żeby było Wam wygodnie - jak Cie nie przeszkadzają kółka niżej, to sobie tak noś...
    na wpijający się materiał w szyję to mogę tylko doradzić przesuniecie bardziej na bok - żeby był większy "rękawek" z chusty - tracisz na możliwościach operowania ręką, ale nic Ci się nie wpija,

a jak masz wrażenie, że dziecko wisi to tylko mocniej dociągać i zaczynaj od góry... a może w ogóle masz dziecko za nisko? ja tak sadzam że siedzi w zasadzie na talii a nie na biodrze, bo jak mam dziecia niżej to mi podskakuje ka każdym kroku i chusta się obsuwa...

no ale wiesz, najlepiej by było ocenić fotkę...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka Awatar madziuchna23
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

no właśnie ja na biodrze noszę bo jakoś tak samo się układa mąz jak założy to jest ok, nic mu nie przeszkadza i w ogóle
    chyba faktycznie zdjęcia pocykam i wkleję

Uprawnienia umieszczania postów