Ja polecam hybrydę regulowana od Pani Olo (wpisz w Google My Own Town). Dla nas okazało się super wygodne, do dziś używane przez starszaka. W nasze ukochane liski![]()
Tylko u Pani Olo terminy bywają czasem długie niestety, tzn. Dużo klientów ma.
Ja polecam hybrydę regulowana od Pani Olo (wpisz w Google My Own Town). Dla nas okazało się super wygodne, do dziś używane przez starszaka. W nasze ukochane liski![]()
Tylko u Pani Olo terminy bywają czasem długie niestety, tzn. Dużo klientów ma.
Chuścioszek czerwiec 2013Chuścioszka - kwiecień 2015
i mały Ktoś - lipiec 2017
Ja też szczerze polecam mot, mam regulowane ergo (regulacja jest na długość i szerokość panela) i noszę w nim roczną córę 80/86 i syna, i od biedy trzylatka, nosi 110. Z terminami to prawda, trochę się czeka. Ale często bywa kilka nosideł dostępnych od ręki.
24.08.2015 M.16.06.2013 F.
Tula standard na ten rozmiar będzie zdecydowanie za mała, jak coś to toddler i nie wydaje mi się, by była za duża przy tych gabarytach, ale dla mnie Tula to przereklamowane zło. No i w wersji canvasowej jest nieprzyzwoicie wielka, a w chustowej – absurdalnie droga.
Pozostaje mi tylko przyłączyć się do zachwytów nad nosidłami MOT, tylko jam jest fanką nieregulowanych (ale porównania nie mam). Co jakiś czas pojawiają się na fb chustowe gotowce w przyzwoitych cenach, można też dopaść z drugiej ręki. Canvasy są dostępne na bieżąco, ale skoro przeszkadzała Ci wielkość Manduki, to te raczej nie będą mniejsze. Chustowe jeszcze robi LL, ale dla mnie ich toddler nie jest zbyt udany (wielkościowo podobny do Tuli).
Z gotowych regulowanych: Fidella, Isara (niedługo będzie w PL). Z szytych na wymiar oczywiście MOT.
Z jednorozmiarowych - Doux-Doux rozmiar L (szerokość panelu to właśnie 42 cm).
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
jeszcze kibi jest mocno regulowane
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Dziękuję Wam dobre kobiety. Nabyłam fidellę z drugiej ręki. Rzeczywiście da się wyregulować ładnie pod dziecko, mankament ma taki, że nie da się do końca pod tatępasek piersiowy przebiega mu po obojczykach ale twierdzi, że da radę mimo tej niedogodności. Poza tym jest mniej wypchana niż manduca i jak się ją dobrze zwinie to wchodzi spokojnie do torebki, tak że szał! Zobaczymy jak się sprawdzi na wakacjach, może poniesie też czterolatkę
![]()
Guda 12.07.2012, Nela 11.11.2014
, Linka 01.01.2019
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl