Dziś w Juracie widziałam mamę w MT - pomarańczowe pasy, panel we wzory jakieś chyba. I z wrażenia, nie podeszłam, nie odezwałam się, tylko się gapiłamMoże tu tę mamę znajdę?
![]()
Dziś w Juracie widziałam mamę w MT - pomarańczowe pasy, panel we wzory jakieś chyba. I z wrażenia, nie podeszłam, nie odezwałam się, tylko się gapiłamMoże tu tę mamę znajdę?
![]()
To mogłam być ja z moim mężem i dziewczynkami. Starsza w MT (tullimy - moje śliczne nowiutkie morelowe) a młodsza w wózku - kocyk miała zrobiony z chusty - tak na wypadek gdyby poczuła "wózkowstręt" żebyśmy mieli ją w co zamotać.
W Juracie byliśmy na spacerku a jesteśmy we Władysławowie do 4 lipca. Do Gdańska się wybieramy i do Sopotu również, ale to wszystko zależy od pogody.
Agata - mama dwóch małych złośnic:
Zuzina (13.06.2007)
Zosina (2.10.2008)
A czy to nie Wasza rodzinka spacerowała dziś po Gdańsku?
Wiktor 27.09.2008
Świnoujście - turyści zjechali - a my wciąż sami ... (masa wózków, dwa wisiadełka ...a chusty ani widu ani słychu)
... skoro wszędzie można dojechać wózkiem ...
czego to ludzie nie wymyślą
niech spróbuje wjechać do przychodni albo na pocztę przy Piłsudskiegoalbo na latarnię
![]()
Ostatnio edytowane przez basiaT ; 07-07-2009 o 16:07
To znowu my. Zuza na moich plecach w MT a Zosia w wózku. Ja miałam się zatrzymać ale akurat zadzwonił telefon i mi umknęliście. Pozdrawiam serdecznie. Może się jeszcze spotkamy
.
Agata - mama dwóch małych złośnic:
Zuzina (13.06.2007)
Zosina (2.10.2008)
My już wyjechaliśmy niestetyno szkoda.
Może kiedyś. Ale miło było kogoś spotkać (nikogo więcej nie widziałam) fajnie wyglądaliściea Twoja Zosia jest w wieku mojego Julka
pozdrawiam również![]()
My byliśmy od 15 do 27
spotkałyśmy się z Basią bprusek w Karwii, w Dąbkach widziałam z samochodu rodzinkę - po jednej sztuce w chustach u Mamy i Taty plus trzecia sztuka na barana u Taty niosącego jeszcze wielki plecak
A nosiło nas w różne miejsca - i Mierzeja Wiślana była, i Trójmiasto i Hel. A to wszystko w Kalahari i Czerwonym Bambusie![]()
A znacie Dąbki koło Darłowa? Wybieramy się w sierpniu, może ktoś jeszcze będzie?
Ania-mama Magdy (10.05.2008)