Pokaż wyniki od 1 do 20 z 160

Wątek: Jak tam nad morzem?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Tuja

Domyślnie

Dziś w Juracie widziałam mamę w MT - pomarańczowe pasy, panel we wzory jakieś chyba. I z wrażenia, nie podeszłam, nie odezwałam się, tylko się gapiłam Może tu tę mamę znajdę?

Chustofanka Awatar Agata_h
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tuja Zobacz posta
    Dziś w Juracie widziałam mamę w MT - pomarańczowe pasy, panel we wzory jakieś chyba. I z wrażenia, nie podeszłam, nie odezwałam się, tylko się gapiłam Może tu tę mamę znajdę?
    To mogłam być ja z moim mężem i dziewczynkami. Starsza w MT (tullimy - moje śliczne nowiutkie morelowe) a młodsza w wózku - kocyk miała zrobiony z chusty - tak na wypadek gdyby poczuła "wózkowstręt" żebyśmy mieli ją w co zamotać.
    W Juracie byliśmy na spacerku a jesteśmy we Władysławowie do 4 lipca. Do Gdańska się wybieramy i do Sopotu również, ale to wszystko zależy od pogody.
    Agata - mama dwóch małych złośnic:
    Zuzina (13.06.2007)
    Zosina (2.10.2008)

Chustonoszka Awatar frau
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

A czy to nie Wasza rodzinka spacerowała dziś po Gdańsku?
    Wiktor 27.09.2008

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Najmocniej wieje na Obłużu, Przymorze wysiada wiem, bo tam mieszkałam... ia tu tylko raz widziałam mamę z nosidełkiem, ale nie wiem czy to nie było wisiadlo...
    jak spotkam chuścioszka to się ucieszę!
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustomanka Awatar basiaT
    Miejscowość
    Szczecin/Świnoujście

Domyślnie

Świnoujście - turyści zjechali - a my wciąż sami ... (masa wózków, dwa wisiadełka ...a chusty ani widu ani słychu)
    Przyjaciele są rodziną, którą sami sobie wybieramy.

"Z
    abawki w stylu retro"
    "Na końcu tęczy"

Chustomanka Awatar marushka
    Miejscowość
    ciągle w drodze (poznań-wawa)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basiaT Zobacz posta
    Świnoujście - turyści zjechali - a my wciąż sami ... (masa wózków, dwa wisiadełka ...a chusty ani widu ani słychu)
    Wczoraj do Was dołączyłyśmy !!! I się dzielnie chustujemy - wczoraj i dzisiaj już od świtu !! A wózków rzeczywiście masa i tylko jedna mama mnie spytała po co ja w chuście noszę skoro wszędzie można dojechać wózkiem o ja głupia... no po co....

Chustomanka Awatar basiaT
    Miejscowość
    Szczecin/Świnoujście

Domyślnie

... skoro wszędzie można dojechać wózkiem ...

czego to ludzie nie wymyślą
    niech spróbuje wjechać do przychodni albo na pocztę przy Piłsudskiego albo na latarnię
    Ostatnio edytowane przez basiaT ; 07-07-2009 o 16:07
    Przyjaciele są rodziną, którą sami sobie wybieramy.

"Z
    abawki w stylu retro"
    "Na końcu tęczy"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agata_h Zobacz posta
    To mogłam być ja z moim mężem i dziewczynkami. Starsza w MT (tullimy - moje śliczne nowiutkie morelowe) a młodsza w wózku - kocyk miała zrobiony z chusty - tak na wypadek gdyby poczuła "wózkowstręt" żebyśmy mieli ją w co zamotać.
    W Juracie byliśmy na spacerku a jesteśmy we Władysławowie do 4 lipca. Do Gdańska się wybieramy i do Sopotu również, ale to wszystko zależy od pogody.
    O! jak się cieszę wczoraj znów chyba Was widziałam - w Helu, mąż miał małego w farbowanych na malinowo pawiach -widzieliście nas?. Tak szybko mi przemknęliście, że znów Was nie zaczepiłam

Chustofanka Awatar Agata_h
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

To znowu my . Zuza na moich plecach w MT a Zosia w wózku. Ja miałam się zatrzymać ale akurat zadzwonił telefon i mi umknęliście. Pozdrawiam serdecznie. Może się jeszcze spotkamy.
    Agata - mama dwóch małych złośnic:
    Zuzina (13.06.2007)
    Zosina (2.10.2008)

Domyślnie

My już wyjechaliśmy niestety no szkoda.
    Może kiedyś. Ale miło było kogoś spotkać (nikogo więcej nie widziałam) fajnie wyglądaliście a Twoja Zosia jest w wieku mojego Julka
    pozdrawiam również

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

My byliśmy od 15 do 27
    spotkałyśmy się z Basią bprusek w Karwii, w Dąbkach widziałam z samochodu rodzinkę - po jednej sztuce w chustach u Mamy i Taty plus trzecia sztuka na barana u Taty niosącego jeszcze wielki plecak
    A nosiło nas w różne miejsca - i Mierzeja Wiślana była, i Trójmiasto i Hel. A to wszystko w Kalahari i Czerwonym Bambusie

Chustofanka Awatar aninka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

A znacie Dąbki koło Darłowa? Wybieramy się w sierpniu, może ktoś jeszcze będzie?
    Ania-mama Magdy (10.05.2008)

Uprawnienia umieszczania postów