Łeba,Pogorzelica,Niechorze-od tygodnia nikogo nie widziałam-sama łażę![]()
Łeba,Pogorzelica,Niechorze-od tygodnia nikogo nie widziałam-sama łażę![]()
Synalek marcowy
Córeczka lipcowa
Ja byłam do poniedziałku w Sarbinowie. Same wózki, jedno wisiadło przodem do świata. Ale na Święcie Morza w Chłopach była jedna mama z maluszkiem w Nati Amazonii (chyba) w bardzo fajnej soczysto-zielonej osłonce polarowej i druga w kółkowej. Jak się spotkałyśmy w okolicach sceny, to ja miałam Manducę na plecach, ale bez Zosi, bo ta tańczyła z innymi dziećmi![]()
Julka 2001, Zosia 2007
czy ktos sie wybiera do Gasek/Sarbinowa/Ustronia morskiego w drugiej polowie lipca ?
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Ja byłam nad morzem w Dźwirzynie i razem z siostrą lansowalyśmy się w chustach (ona w elastyku).
Spotkałam na plaży jedną chustomamę chyba w rubinowym indio. Miała zamotanego 2 miesięcznego maluszka, który słodko spał. Nawet chwilę pogadałyśmy. Ja byłam z wózkiem, bo Kasia co chwila chciała z wózka wychodzić i tylko kilka razy nosiłam ją w chuście
Widziałam oczywiście masę wisiadeł![]()
My właśnie wróciliśmy z Chłapowa....
Było cudownie - chcę z powrotem nad morze
Nosiliśmy się wzbudzając sensację![]()
Mąż się śmiał, że codziennie muszę obowiązkowo zaliczyć kilka chusto-wywiadów i kilka zazdrosnych komentarzy od rodziców pchających po plaży wózki![]()
Nie spotkaliśmy nikogo chustowego a w sumie okazuje się, że byliśmy blisko.
Napisałam wcześniej ale chyba mi posta zdżarło. Ja jestem w Rowach i widziałam dzis chustomamę z maleństwem w niebieskim pasiaku. Pozdrawiam
W zeszłym tygodniu nosiliśmy w Ustroniu Morskim i okolicach, no i widzieliśmy:
- w Ustroniu Morskim mamę w kieszonce bardzo kolorowa chusta (na moje oko girasol).
- w Sianożętach nosiła mama w elastyku dwukolorowym (na 99% z chusta.pl)
– w Kołobrzegu widziałam na plaży mamę w samoróbce białej z jakimś wzorkiem
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
Wczoraj udało nam się jeszcze do Pobierowa wyskoczyćmasa ludzi, a chusty żadnej, no tylko nasza
![]()
... skoro wszędzie można dojechać wózkiem ...
czego to ludzie nie wymyślą
niech spróbuje wjechać do przychodni albo na pocztę przy Piłsudskiegoalbo na latarnię
![]()
Ostatnio edytowane przez basiaT ; 07-07-2009 o 15:07
A kto się 'wakacjuje' w okolicach Koszalina?
Dzisiaj widziałam w Tesco w koszalinie rodzinkę z maluszkiem w pasiastej chuście (czerwono-pomarańczowa)Podejrzewam tylko, że to ktoś na urlopie, bo sezon w pełni
A może koszalinianka?
My, jak udaje nam się wyrwać, spacerujemy w Mielnie, Mielenku, nie wiem gdzie nasz jeszcze poniesie w te wakacje![]()
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
A ja w Rowach widziałam dziś chustotatę w brązowej, chyba Rapalu to była. Mój mąż łaził w MT.
Ja dzis w Sopocie przy torze wodnym widziałam rodziców-mama w rapalu tej brązowo turkusowej, tata starszaka za rękę prowadził. Już galopowałam do tejże mamy ale mój Bart wylazł z przeraźliwie zimnego morza(kąpał się jako jedyny) i musiałam go ubierać.
My lans robimy w MT by melkaj-odkąd są wakacje nosi tylko mąż![]()
Ja byłam przez 2 tygodnie w okolicach: Kołobrzeg, Ustronie Morskie, Gąski, Sarbinowo, Mielno, Koszalin i przez te 2 tygodnie widziałam AŻ jedną chustę
Jakiś zielony pasiak z frędzlami, nie rozpoznałam co to, maluszek tyci, rzecz działa się w Gąskach chyba, już nie pamiętam. Wisiadło jedno rzuciło mi się w oko i sto milionów wózków rzecz jasna.
My nosiliśmy się w MT by Melkaj, Nino lachs oraz w pouchu, cudnym Camrynie.
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
pulcheria to się minęłyśmy z wakacyjnymi wyjazdami![]()
napisz prosze - duzo ludzi w tamtych okolicach ? (ostatnio 2 lata temu w gaskach byly problemy z cisnieniem w kranach tylu turystow zjechalo...)
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Ja dzisiaj chodziłam po Karwi z Nelą w nieco za małym MT![]()
My od 15 lipca w Jastarni pochwalimy się MT z Tulikowa "Drzewo laurowe"![]()
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)