Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012

Bo wiesz, mi też się tak materiał nie ślizgał jak jej kiedy sobie demonstracyjnie go przeciąga wte i wewte, ale nie przejmowałam się tym. Poza tym jak dobrze rozłożyłam materiał na kółkach (po przeciągnięciu) to nie miałam żadnych problemów z założeniem i to prawidłowym.
Jest jeszcze jeden patent: kółka zakłada się bardzo wysoko, tak że zatrzymują się na ramieniu, potem przy dociąganiu one sobie opadają, ale już nie do pasa
Powodzenia, dziewczynki
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

sorki ale jakoś dziś przebiadoliłam dzień w domu i nie miałam ochoty motać mojego rozdrażnionego synka
obiecuje jutro...nie umiem dalej w te kółka,wszystko się marszczy cholercia..... film ok ale chusta nie współpracuje heheh
jutro zamotam pstryknę i będę czekac na pomoc

byłam na warsztatachwielkie dzięki za POMOC
a teraz może uda mi się wlepić fotkę..z domu już bo mąż zapomniał na miejscu popstrykać
mam nadzieję że będę zawsze już umiała się zamotać
nie umiem wgrac fotki jak dam załączniki ten spinacz to error wyskakuje...aa jakie wielkości plików mogą byc max nie dam rady aż tak zmniejszać

a propos fotek to zajrzyj do pomocy technicznej - np tu http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=12487
musisz wrzucić fotki do netu (można nawet na nasze chustoforum - panel użytkownika - obrazki i albumy)
klikasz potem na fotce prawym i wybierasz 'kopiuj adres obrazka" i potem piszesz:
[img]"tu wklejasz adres obrazka"[/img]
i już
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl