Proponuję więc:
10 szt grubszej tetry puppi 80 na 80 - 40zł
2 pojedyncze wkłady puppi -30 zł
2 składane puppi- 40zł
2 otulacze pulowe agis - 90zł
1 formowanka kieszonka z bawełny agis -26zł
1 kieszonka z mikropolarkiem/coolmaxem agis - 45zł
worek na pieluszki z pulu agis- 30zł

Wychodzi ok. 300zł. I spokojnie starczy na jeden dzień oraz pozwoli spróbować wszystkiego. Ja kupowałam podobnie, tylko trochę więcej. Kupiłam właśnie puppi wkłady i tetrę, bo są wg mnie najlepsze,a to w końcu ma być prezent. Cenowo wychodzą tak naprawdę tylko minimalnie drożej niż inne (przeanalizowałam to dokładnie , więc jak już kupować nowe, to porządne. Ewentualnie możesz napisać do kate04 - uszyła mi bardzo fajne, ładne, chłonne wkłady z kolorowej flaneli, składane, po 8zł za sztukę, i ma też inne materiały, szyje też formowanki. Poza tym proponuję zamówić u agis, bo super ceny i kolorki i wybór wszystkiego. Nie brałabym wełniaków, bo to ryzyko- mogą nie chcieć używać, pule wygodniejsze, można prać z wkładami w pralce. I koniecznie worek jak rozmawiałam z siostrą,koleżanką i innymi,to najwięcej pytań zawsze było o to,co poza domem z pieluchą zrobić? Dla kogoś na 100% przekonanych do wielo to nie problem wrzucić zasikaną pieluszkę w siatce na dno wózka albo do torebki, ale jak ktoś zaczyna, może mieć z tym problem- bo np. się jakaś inna mamuśka w parku patrzy.