Czy ktoś miał okazję nosić w jodełkowej chuście od LL?
Ciekawa jestem jak się sprawuje w praktyce,jak wypada w porównaniu np. do Liscy Didymosa.
Czy któraś z Was ma LL o jodełkowym splocie?
Czy ktoś miał okazję nosić w jodełkowej chuście od LL?
Ciekawa jestem jak się sprawuje w praktyce,jak wypada w porównaniu np. do Liscy Didymosa.
Czy któraś z Was ma LL o jodełkowym splocie?
oo.. ta nowa niebieska tęczowa jodełka jest bardzo ładnabo te fioletowe to już niekoniecznie..
dokładnie zgadzam się![]()
Ja mam jodełkę
Fajna jest, choć didek jest bardziej hmm puszysty, ma taki meszek fajny..a jodełka jest taka bardziej śliska -może to wynikać z tego, że nowa jeszcze..ale nosi fajnie. Zaraz jakieś zdjęcia wstukam z telefonu.
Ja mam tą..mają takie jakieś durne nazwy, że nie mogę zapamiętać..
![]()
![]()
bardzo ładnie wykonana ta jodełka,taka rzadsza niż np w Liscy i mniejsza odrobinę,fajnie się prezentuje,sprawia wrażenie przestrzennej
tak btw. widziałyście nowe woreczki od LL?
Bardzo mi się podoba cała niebieska
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
Abi, a ciężko się ją dociąga? Trzyma czy się luzuje? Zastanawiam się nad jedną. Ma gramaturę 280,więc sporo. Mam też możliwość wzięcia girka z podwójnym wątkiem i nie wiem co wybrać.
Woreczek/plecaczek widziałam, bo dostałam w prezencie od ll
Parę tygodni temu dostałam maila, że moje onbu należy do jakiejś potencjalnie felernej serii i proszą o odesłanie na ich koszt do sprawdzenia. Zwrócili mi zaraz na drugi dzień zapakowane właśnie w taki woreczek, w dodatku z chusty, która mi się marzyła (chyba mother earth się nazywała). Porządna firma![]()