akurat mam córeczkę w tym samym wieku co Twoja. Polecam Ci bardzo pieluszki SIO system mommymouse, z wkładami s/m. Oprócz tego uwielbiam kieszonki babyetta i nappime. Wkłady do nich mam też ze strony mommymouse (i mikrofibra i bambus są w tym sklepie rewelacyjne). Na noc używam wełniaka OS ze strony igle-figle (i tutaj też polecam wkłady chłonne) lub ze strony ecodidi lub kokosi. Od pupy daję cieniutką wkładkę polarową żeby dziecko miało sucho. Ogólnie to pieluszki pulowe też mogłabym spokojnie stosować na noc, ale wolę wełne, żeby skóra lepiej oddychała. Nie kupuj chinek ani chińskich wkładów mikrofibrowych, bo przeciekają, obciskają nóżki i tylko psują nerwy biednych mam! Jeśli pielucha kosztuje ok 20 zł/szt to na pewno jest sprowadzana z chin. Wierz mi, mam dwójkę starszych dzieci i stosowałam już dużo różnych pieluch wielo i moim zdaniem najlepsze są te które wymieniłam. Ich cena to ok. 70 zł/szt, a jakość wysoka. Teraz na lato zamówiłam kilka formowanek od forumki Agis (wejdź na wątek handmade). Słyszałam, że pieluchy od niej też są fajne.