No nie wiem, nie moge nigdzie znalesc gdzie sie to zmienia.
Tymczasem prosze abyscie w watkach na bazarkach i na straganie pisaly w ostatnim poscie SPRZEDANE/ NIEAKTUALNE itp.
No nie wiem, nie moge nigdzie znalesc gdzie sie to zmienia.
Tymczasem prosze abyscie w watkach na bazarkach i na straganie pisaly w ostatnim poscie SPRZEDANE/ NIEAKTUALNE itp.
Jeszcze jedno mi przyszlo do glowy. Zmienialyscie ustawienia edytowania w waszym panel użytkownika -> ustawienia -> zaawansowane ustawienia -> na końcu jest interface edytora.
Jazzoo a na jaki trzeba ustawic bo mam zaawansowany edytor WYSIWYG
To dobrze masz. I jak nadal nie dziala to juz nie wiem co z tym fantem zrobic.![]()
Przed chwilą próbowałam w swoim jakimś wątku zmienić tytuł - kombinowałam też z rodzajami edytorów i nadal nic![]()
Spokojnie rozgryziemy to jakos![]()
W koncu! Sie udalo! Teraz jest mozliwosc edytowania tytilu watku.![]()
![]()
naprawde???
leeeeeeceeeeee sprawdzić![]()
Działa działa, sprawdziłam
Dzięki Jazzoo i 3oko![]()
ihaaaaaaa!!!! super
all ok
dzieeeekiiiiiiiiiii![]()
A możecie mi powiedzieć tak na szybko, jak mogę zmienić tytuł? Pomyliłam datę i teraz pewno nie znajdę dziewczyny, której szukam![]()
Suuupeerr Dziekuje!!!!![]()
Ja nie zuo, ale powiem jak u mnie było
Wczoraj, zanim jeszcze te zmiany działały, próbowałam zmienić tytuł - no i lipa oczywiście. Po tym, jak Jazzoo powiedziała, że działa, próbowałam jeszcze raz (ten sam temat, kliknęłam okno edycji i nic nie dopisywałam, bo nowy temat już był tam wklepany) - i lipa... Więc coś tam jeszcze dopisałam, jakąś mordkę - i wtedy załapało.
Meta - dziękluję bardzo!!! Poszło!!! Potrafię!!! I za to dam Ci punkt reputacji!!! |(więcej nie mogę
)
Poszedł - powinnaś go mieć, bo pojawiło się: "|Dziękujemy za dodanie punktu reputacji dla tego użytkownika". Tylko gdzie?
działa! super!!