Ostrzegam, w tym wątku moge bredzić. Spałam całe 1,5 godziny z dwiema przerwami na karmienie ssaka.
W związku z tym, że Kuba już powoli wyrasta z noszenia (a może po prostu jest już dla mnie zbyt ciężki) oszalałam. Moje chustowe rozpasanie i maniactwo przybrało ostatnio bardzo niebezpieczne formy. I tak się pochwalę, że idzie do mnie biała Lana, a za chwilę pojedzie też babylonia papryczka i bebinka do testowania. Jak ja dam radę w tym ponosić? Kiedy?
Smutno mi z powodu końcówki noszenia, chciałabym jeszcze długo, ale na razie na kolejnego chuścioszka nie ma szans, niestety. Muszę trochę zainwestować w rozwój zawodowy, bo zostanę w tyle. Uprawnienia się kłaniają. Może za dwa, trzy lata. Będę miała wtedy 38 lat. Nie myślicie, że to zbyt późno?

Rozpasanie chustowe a koniec noszenia i zyciowe dylematy.
 Rozpasanie chustowe a koniec noszenia i zyciowe dylematy.

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem ) realia sie zmieniaja i sa korzystniejsze dla starszych mam.
 ) realia sie zmieniaja i sa korzystniejsze dla starszych mam.

A w między czasie tak jak i ty muszę się troszkę pracą zająć. A 38 to jeszcze świetny wiek na maluszka, także plan masz całkiem całkiem
  A w między czasie tak jak i ty muszę się troszkę pracą zająć. A 38 to jeszcze świetny wiek na maluszka, także plan masz całkiem całkiem  

od szesnastu lat na forum
 od szesnastu lat na forum  

Zamieszczone przez sabciass
 Zamieszczone przez sabciass