Pierwszy raz widziałam chustomamę, z którą nie byłam umówionaSzła po drugiej stronie ulicy, niemowlak w jakiejś pięknej czerwieni, starszy dzieć w wózku plus ciemnoskóry tata
Pozdrawiam, miło było zobaczyć!
Pierwszy raz widziałam chustomamę, z którą nie byłam umówionaSzła po drugiej stronie ulicy, niemowlak w jakiejś pięknej czerwieni, starszy dzieć w wózku plus ciemnoskóry tata
Pozdrawiam, miło było zobaczyć!
kammik, czy to ty????
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
To ja, to ja, akurat jak żeśmy się na Wiatraku spotkały to było. Konewkę mi zjadło przy zmianach na forum![]()
ubawiłam się tym "czy to ty?"
Karolina, zrobiłaś postępy w postach od naszej ostatniej rozmowy![]()
Bebell, czy Twoje tubycie oznacza, żeś powrócona już i możem się mieniać liściowo-szmaragdowo?Karolajna też chyba już domowa po wywczasach.
Wracajac do chustomam - widziano przedwczoraj na Szaserów: mama pchająca pusty wózek, a dzieciorek w chuścieI chłop kogoś na fioletowo zamotanego widział koło poczty. Coś się, znaczy, w temacie ruszyło
![]()
Jak fajnie że jest któś z mojej części Warszawya możejakiś spacerek uskutecznimy?
Hyhy, bebell, jak myśmy byli wyjechani, to chłop zgubił kartę od służbowego modemu i od razu poleciał do salonu kupić prepaida jakiegoś. Nie było, to wziął abonamentowy - na szczęście były problemy z aktywacją i po 2 dniach zrezygnował, zresztą już wyjeżdżaliśmy.
Ustawka na trzeciego może być. W Skaryszaku, o ile pogoda dopisze? Koleżanka emi.la ma fioletową nati do macania i też się pisała. Mniemam, że objawiona tu karolinka kamionkowska też będzie mogła dołączyć![]()
ja w tygodniu od 16-stej mogę a w wekendy całe
edit: do macania ofercuję natkę perełkę, indio wełenkę , 2 pouche, nubiGo i MT melkajowe
hmmmm musiałbym pomyśleć do czasu perełki nati cynoberek był naszą ukochaną chustą... aaa i mam jeszcze żakard nati
skaryszak jak najbardziej oki. Tej perełki to ciekawam. MT nie wezmę bo pożyczonyale wezmę jeszcze dwa indio z lnem
BTW już mam trochę dosyć tego wywczasu![]()
Ja też mam perełkęi caroline też, huhu. I MT do mnie jedzie od Gosi nubikowej. Dobra, nie o szmatach tu się miało rozmawiać, tylko o spotkaniu. To do poniedziałku, szczegóły się zgra.
Jeśli o mnie chodzi - nie ma problemu, może być i po 16.
hej, i ja chętnie dołączę!!
dajcie znać o której, 3 sierpnia pasuje mi!
Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011
hoho, widzę, że grupa praska zaczyna prężnie działać! potwierdzam 3 sierpnia, może być po 16-tej![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Ja tam praska w sumie też jestemmentalnie
I po 16-tej ok.
Czyli - poniedziałek, 16-16.30, pod Tymi, Którzy Nas Wyzwolili. Ok, idę na grudniu skrobnąć![]()