Pokaż wyniki od 1 do 20 z 93

Wątek: Manduca poleca się do noszenia innych dzieci

Mieszany widok

Chustofanka Awatar elinn
    Miejscowość
    podwarszawska prowincja

Domyślnie

Intro, dopiero zobaczyłam wątek, a od dawna marzę o sprobowaniu Manduki. Mogę prosic o dopisanie (pisze z teł)?
    Chuścioszek czerwiec 2013 Chuścioszka - kwiecień 2015 i mały Ktoś - lipiec 2017

Chustofanka Awatar Intro
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorado-dorado Zobacz posta
    Szkoda, że nie spełniam pierwszego warunku moim chustoform przez ostatnie pół roku był fb a szukam Manducki na przymiarkę przed ewentualnym kupnem ( jeśli nam będzie pasować), jestem z Opola Pozdrawiam
    Przykro mi, ale z jednym postem na chustoforum, to dla mnie jest trochę ryzykowne.

Cytat Zamieszczone przez elinn Zobacz posta
    Intro, dopiero zobaczyłam wątek, a od dawna marzę o sprobowaniu Manduki. Mogę prosic o dopisanie (pisze z teł)?
    Warunkowo mogę dopisać, ale licząc że dziewczyny będą testowały po 3 tygodnie to trafi do Ciebie ok. sierpnia - września. Jeśli mimo to jesteś chętna, napisz mi proszę swoje dane na priv.

Dzisiaj Tulli odebrała nosidło, więc zaczynamy odliczanie Gdyby którejś z Was Manduca od razu nie przypadła do gustu, to proponuję żeby wcześniej przesyłać ją do następnej osoby. W ten sposób więcej dziewczyn mogłoby ją wypróbować.