ok. a co z tym wiązaniem na boku z chusty krótkiej? plecak z węzłem pod pupą już wiem, mogę jeszcze spróbować coś jak kanga, ale mówiłyście też o biodrze. dajcie jakąś instrukcje lub zdjęcie.
heh. nie chciałam wywołać irytacji. rozumiem, że od chustomanii mogę wykorzystać co nieco, ale jednak min. 2,5 metra, a ja byłam ciekawa czy z dwumetrówki da radę cokolwiek. stwierdziłyście, że plecak z wiązaniem pod pupą lub na boku, ale co na tym boku i jak?
mam pytanie, czy z krótkiej chusty - takiej właśnie do 3 m można zrobić tylko taki plecaczek jak u góry na zdjęciu hanti? - on się nadaje tylko dla starszych dzieci tak??
czy w takim razie istnieje jakieś wiązanie na plecach, które nadaje się dla mniejszych dzieci a można je zrobić z krótszej chusty? Wszystkie instrukcje jakie znalazłam i przećwiczyłam na razie na misiu wymagają u mnie ok 4m chusty.. czyli dokładnie tyle samo co dla kieszonki. Nie rozumiem więc jak można inaczej zawiązać małe dziecko z 3m?
sama nie próbowałam, ale dziewczyny pewnie zaproponują kangura, tylko, że to na brzuchu.