Pokaż wyniki od 1 do 20 z 69

Wątek: Serduszkove LittleLove <3 <3

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zulam Zobacz posta
    Chodzi mi o to, że dodatek np merino niekoniecznie musi oznaczać że chusta jest cienka czy mało nośna
    Nie wiem, jaka jest ta, napisałam tylko, że na zdjęciach widać, że dziecko modelki i właścicielki źle się w niej układa, o siada i że to kwestia za cienkiej chusty. Tak mi się przynajmniej robi właśnie w za cienkiej. Ale na fotce jest kieszonka, może kangur i plecaki lepiej się układają
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Jak dla mine to każda wełna dodaje nośności i miękkości. Jedwab wbrew temu co się często słyszy jest też super dla większych dzieci choc moze to nie kazdy jedwab i nie każda chusta? Bo czasem jedwab śliski a czasem czepliwy, (chociaz tutaj to nie mam własnego doświadczenia tylko powtarzam za znajomą, która w jedwabiu nosi 14 kilogramowego trzylatka ). Zastanawia mnie jednak to, ze chyba połączenie kaszmiru merino i jedwabiu moze skutkować chustą dla dzidziuśków. Moja jest właśnie jakaś taka śliska, wełny nie czuć wcale.

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Isolt Zobacz posta
    Nie wiem, jaka jest ta, napisałam tylko, że na zdjęciach widać, że dziecko modelki i właścicielki źle się w niej układa, o siada i że to kwestia za cienkiej chusty. Tak mi się przynajmniej robi właśnie w za cienkiej. Ale na fotce jest kieszonka, może kangur i plecaki lepiej się układają
    Z każdej chusty można zawiązać dobrze o mniej dobrze Jak dotąd słyszałam same dobre rzeczy o tym składzie.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów